dinsdag 20 januari 2015

Bijzondere wandtegels

Portugese tegels , Marokkaanse, Spaanse tegels en nog veel meer. Onze collectie handgemaakte wand . Wij leveren standaardtegels tot zeer exclusieve bijzondere wandtegels. Wilt u net iets anders in de badkamer of keuken?


Kies dan voor een bijzondere tegel zoals de Natural Wall stone, tegels van Castelo of bijvoorbeeld kiezelmozaïek. TEGELinfo biedt u met zorg geselecteerde wandtegels.

Als wandtegelspecialist werken wij graag met diverse stijlen, kleuren en bijzondere vormen. Not a dull space in my house! Het lijkt net een snoepjeswinkel maar dan met tegeltjes.


Of liever kiezelstenen of speciale keramische tegels? Bekijk de bijzondere tegels ! Exclusieve wandtegels zijn sterk, praktisch en bovendien waanzinnig mooi. Met onze collectie bijzondere tegels biedt Van Boven u het beste van de markt.


Het leuke aan bijzondere wandtegels voor in de keuken is dat je hiermee jouw stijl extra kunt benadrukken.

In andere woorden: bijzondere wandtegels geven je keuken net dat beetje extra sfeer. Wil je een gouden tip voor jouw badkamer? Projectbegeleiding en Advies. Leveren, Plaatsen en Onderhoud.


Keramiek, Natuursteen en Composiet. Volgens mediterrane traditie werden slaapkamerwanden vaak witgekalkt en met een structuurroller bewerkt. Het effect van die roller is door het Italiaanse Fioranese vertaald naar tegels met structuur. Tegelwerk met hart en ziel. Naast de nieuwste trends zoeken we ook binnen de bestaande sferen altijd naar bijzondere producten.


Met de serie Jungle van Ornamenta weet je zeker dat je een eyecatcher te pakken hebt. Je kunt kiezen uit een oerwoud uitstraling of de beestachtige zebra en luipaard print. Ideaal om accent aan te . Zelliges zijn Marokkaanse tegels die u in vele kleuren bij ons kunt kopen.


Het bijzonder levendige oppervlak geeft de tegel zijn karakter. Met Zelliges haalt u een oosterse sfeer in huis. Bent u benieuwd naar deze bijzondere tegels ? Een collectie van iconen, voortgekomen uit onze passie voor onderscheidende en bijzondere tegels.


Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur.

Cerawall is een tijdloze, neutrale wandtegel. Wandtegels zijn leverbaar in allerlei soorten en maten. De tegels kunnen zowel los als in combinatie met elkaar . In onze collectie vindt u het laatste aanbod in wandtegels. Voor moderne tegels in XXL formaat bent u bij ons dus aan het juiste adres.


Ook voor trendy wandtegels met bijzondere structuren neemt u een kijkje in onze collectie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts