maandag 19 januari 2015

Isolatie buitenmuur

Het na- isoleren van buitenmuren is altijd een beetje dubbel winnen. Zeker wanneer je de ramen wil vervangen of grondig gaat renoveren valt gevelisolatie te overwegen. In dit artikel overlopen we de verschillende methodes . Buitengevelisolatie is interessant wanneer spouwmuurisolatie geen afdoende resultaat biedt of wanneer de gevel in slechte staat is.


Door de gevel langs de buitenkant te isoleren , krijgt deze een nieuwe look en stijgt de waarde van de woning. Maar er zijn nog meer redenen om te kiezen voor .

Je buitenmuur of gevel langs de buitenkant isoleren is het meest energie-efficiƫnt , je verliest geen binnenruimte en je muur kan dikkere isolatiepaketten. Gevelisolatie aan de buitenkant geeft veel comfort. Welke dat zijn en wat het kost ontdekt u hier.


Je woning na- isoleren langs buiten is een dubbele win: koppel een lager verbruik aan een nieuwe look! Een goede muurisolatie zorgt ervoor dat de warmte in huis blijft. Heeft uw muur geen spouw, dan is isolatie van de buitenmuur een goed alternatief.


Na de isolatiewerken kan je je buitenmuur een nieuwe uitstraling geven, bijvoorbeeld met een nieuwe gevelbekleding. Hier bespreken we de belangrijkste aandachtspunten bij het isoleren van spouwmuren, waaronder de materialen en de prijs, en enkele opties voor het renoveren van de gevel na de isolatie.

Een buitenmuur isoleren kan een flinke energiebesparing opleveren. Hier vind je de werkwijze en prijzen voor gevelisolatie en de afwerkingsmogelijkheden. Maar buitengevelisolatie is ook zeer ingrijpend.


Efficiƫnt een gevel isoleren is nog niet zo eenvoudig. De huidige methodes om een buitenmuur te isoleren zijn omslachtig en arbeidsintensief. En nog erger: Vaak wordt de beloofde RC-waarde bij lange na niet gehaald.


De gevelisolatie van IsoBouw vormt een doorlopende isolatielaag zonder koudebruggen. Je kunt een buitengevel isolatie uitvoeren om ervoor te zorgen dat de besparing op de energiekosten zo groot mogelijk zal zijn. Dit komt door het feit dat het isolatiemateriaal aan de buitenkant van de muur wordt aangebracht en de kou van buiten (of de warmte in de zomer) dus op een directe wijze . Bespaar een hoop energie en geld door je gevel te laten isoleren.


Ontdek in dit artikel de mogelijke materialen en de prijzen voor je gevel isoleren. Heb je geen mogelijkheid om spouwisolatie toe te passen ? Isoleer je buitenmuur dan van binnenuit. Pak zelf je buitenmuur isolatie aan met de klusinstructie van KARWEI.


Er zijn verschillende manieren om uw muur te isoleren. Als u beschikt over een spouwmuur is spouwmuurisolatie de beste en de goedkoopste optie, dit kost tussen de € en € per m². Dan heeft u de keuze om uw binnen of buitenmuur te isoleren. De prijzen van buitenmuurisolatie liggen .

Een overzicht van de verschillende oplossingen met hun voor- en nadelen. De buitenmuur kan je op verschillende manieren na- isoleren. Aanbrengen Buitengevel Isolatie met gepleisterde afwerking. Hier lees je wat de verschillende prijzen zijn en welke keuzes je kunt maken. Bij renovatie is het uitgangs- punt vaak dat aan de gevels van woning(en) zo weinig mogelijk wordt veranderd.


In sommige ge- vallen is het zelfs een eis helemaal niets te veranderen, bijvoorbeeld omdat een gebouw valt onder. Het kan ook zo zijn dat isolatie aan de buiten- zijde onmogelijk is omdat u te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts