zondag 28 februari 2016

Vloerwas parket

Uw vloer moet helemaal vuilvrij zijn voordat u Lecol Vloeibare Was opbrengt. U brengt het product aan met een verstuiver of een speciale wasverdeler. De Lecol vloeibare was goed uitwrijven met een . Laagste prijs voor Lecol wax.


Vloerwas van hoge kwaliteit.

Levering via PostNL of zelf afhalen. Je houten vloer goed onderhouden en afwerken bepaalt het karakter van de vloer. Iedere afwerking heeft zijn eigenschappen, wij proberen hieronder duidelijk uit te leggen, wat de voors en tegens zijn van iedere afwerking.


Bruynzeel Was en Waxolie Parket Snelreiniger wordt gebruikt op was- en waxolie vloeren. Bovendien laat Bruynzeel was en waxolie parket snelreiniger een frisse dennengeur achter. Dit product is een speciale reiniger om uw vloer snel en streeploos te ontdoen van vlekken en vuil.


Gratis verzending vanaf €50.

Boenwas wordt van oudsher gebruikt om een beschermend en glanzend laagje op uw parketvloer aan te brengen. Boenwas vraagt wel meer onderhoud en heeft minder weerstand tegen water dan andere behandelingsproducten voor uw parketvloer. Nu willen wij dus in ons nieuwe huis kiezen voor een parketvloer ,wij hebben ons oog laten vallen op een rustiek eiken parket , brede planken, v-groef en zo mat mogelijk. Nu raadt de parketlegger aan om de vloer te laten behandelen met wax , ivm met kleine kinderen, geknoei en eventueel rondvliegend . In onze webwinkel zijn alle producten te vinden om uw vloer weer schoon te krijgen, schoon te houden en te beschermen tegen vocht en vuil.


We spreken van een wasvloer wanneer uw houten vloer ( parketvloer ) is . Houten vloer afwerken en onderhouden. Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren. Hier kunt u speciale producten voor gebruiken van diverse merken, zoals Woca, Lecol en Parketteur.


Er zijn verschillende manieren van vloerafwerking. Het grote voordeel van vloerwas is dat uw vloer bij regelmatig onderhoud met vloerwas steeds . Traditionele boenwas, op basis van natuurlijke en synthetische. Bij het schuren van de parketvloer ontstaan er in het hout microscopische hoogte verschillen.


Dit zijn eigenlijk een soort open poriën. Bij geoliede vloeren komt er olie op de vloer.

Deze olie verzadigd het hout van de vloer zodat deze waterafstotend wordt. De microscopische hoogteverschillen blijven in de vloer wel . Door jarenlange ervaring weet Bruynzeel precies wat je parketvloer nodig heeft. Bekijk de website om te zien hoe een houten vloer het beste kan worden onderhouden. Toepassingen: Voor verzegeling van alle vloerafwerkingen die waterbestendig zijn zoals linoleum, PVC, vinyl, parket enz.


Kan ook gebruikt worden met een high-speed machine ( 9toeren). Gebruik: De vloer altijd eerst grondig reinigen met polymeerstripper, goed naspoelen met schoon water en vervolgens de vloer. Het ruime aanbod omvat natuurlijke verf en pleisters, natuurlijke isolatie, massief houten en bamboe parket , ergonomisch slaap- en zitcomfort, maatwerk keukens en. Daarna de vloerwas goed oproeren en in een dunne, gelijkmatige laag aanbrengen met een borstel of spons.


Voor uw houten of parket vloer onderhoud hebben wij alle producten in huis, zoals was. Bekijk hier alle vloer was van diverse A-merken als Woca en Lecol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts