donderdag 18 februari 2016

Regendouche plafond

Van kleine waterbesparende hoofddouches tot grote regendouches met LED verlichting en waterval stralen, er is veel mogelijk! Een stortdouche, ook wel een hoofddouche genoem zorgt ervoor dat u maximaal van uw douche kunt genieten. Stortdouches worden vaak boven aan het plafond of aan de wand gemonteerd waardoor alle leidingen mooi weggewerkt kunnen worden.


Hoofddouches worden steeds populairder door de luxe . Met een inbouw regendouche ervaart u de vrijheid van het dansen in de regen zoals u dat vroeger als kind misschien wel deed. De inbouw regendouche is een grote ronde of vierkante douchekop die aan het plafond hangt, waaruit zachte en fijne waterdruppels vallen die doen denken aan een zomerse regenbui.

Ze ogen luxueus en modern. Regendouches zijn een badkamertrend. Minimalistische, platte panelen. Ontwerp zelf je eigen unieke douche die voldoet aan al je wensen.


De platte panelen zijn naadloos in te passen in de doucheomgeving, waardoor het douchesysteem minder ruimte . Inbouw regendouche kopen? Douche inbouwen in het plafond. Ook op andere Hansgrohe producten grote kortingen. Er zijn goede redenen voor het gebruik van mengkranen, vervaardigd uit Roestvrijstaal welke in contact staan met drinkwater: Roestvrijstaal bevat geen schadelijke stoffen voor onze gezondheid en .

Koop of Verkoop regendouche op Marktplaats. Heeft er iemand een idee hoe je onderstaande inbouw regendouche juist installeert (technisch)? Je kunt op de site van HANSGROHE technische tekeningen downloaden en . COCOON badkamer kranen zijn zo ontworpen dat zij allen modulair te gebruiken zijn. Deze RVS douche set bestaat uit: inbouw douche mengkraan met omstelknop, een regendouche met een diameter van 2mm. Verder een handdouche met handdouche houder en doucheslang van . Koop hem bij MEGA Tegels en Badkamers voor maar € 59- of kom langs in onze showroom.


Droomt u ook van een regendouche ? Kies een mooie grote plafond douche uit bij Maxaro en het genieten kan beginnen! Een regendouche is heerlijk en geeft meer luxe in de badkamer. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! De XXL- regendouche zorgt voor een rechte regenstraal die het lichaam geheel omhuld.


Ook qua montage is er keuze: vanaf de wand (300x3mm), met plafondbevestiging (400x4mm) of ingebouwd in het plafond – hiervoor is de Raindance Rainmaker met of zonder verlichting de perfecte partner. Er zijn verschillende mogelijkheden om een regendouche te installeren: Aan een douchestang met bijhorende douchekop. Ingewerkt in de muur, zodat enkel de douchekop zichtbaar is.


De installatie van een ingewerkte regendouche is complexer, maar de douche -ervaring en de uitstraling is des . Trek de waterleidingen door tot op het plafond.

Maak een vals plafond met een gipsplaat. Plaats nu in het gat een . Door de douchekop te monteren tegen het plafond , integreer je de douche in het badkamergeheel. We denken hierbij aan de unieke regendouche Meteo ontworpen door Antonio Lupi.


De regendouche geeft je de keuze tussen drie verschillende douchestralen, maar laat je ook de kleur en sfeer van het moment kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts