maandag 15 februari 2016

Lichtgewicht panelen

Voor deze eigenschap kunnen wij verschillende oplossingen bieden. Transport en grondstoffen worden alsmaar duurder. Lichtgewicht composiet sandwichpanelen: Het materiaal van de toekomst!


Bent u op zoek naar materialen om uw constructies lichter te maken? Unieke glasvezelversterkte honingraat Holypan en Monopan. Zoekt u alternatieven voor hout om uw toepassing .

Deze lichtgewicht platen zijn op voorraad in afmetingen tot 10. Bij iedere toepassing in o. Soms is een laag gewicht daarbij een belangrijke eis, maar wil men natuurlijk geen concessies . Deze merken zijn producten van de 3A Composites Groep (wereldwijde producent van lichtgewicht producten). Paneltim lichtgewicht panelen.


Ondanks hun licht gewicht vertonen ze toch goede eigenschappen wat betreft stijfheid en doorbuiging. AirMaxx lichtgewichtpanelen. Door deze toevoeging van kunststof polymeer verkrijgt men een grote gewichtsbesparing tot in vergelijking met een spaanderplaat. Dit zorgt voor een veel groter comfort bij transport en montage .

Licht en Sterk platen van Vink bieden dankzij de speciale samenstelling van kern en toplaag een laag gewicht, grote slagvastheid en een hoge stijfheid. Na een intensieve zoektocht naar een lichte plaat die groot en stabiel is, werden bij beveka volgende platen geselecteerd. Op die manier worden dikke platen toch nog goed hanteerbaar.


Het Sempergreen Flexipanel is een lichtgewicht bouwsteen van de SemperGreenwall. Het is het meest flexibele systeem op de markt voor groene. Maak het leven gemakkelijker met EUROLIGHT lichtgewicht platen.


Kopzorg – Meer druk op budgetten en deadlines dan ooit. Bovendien kunnen nog meer kosten . Een stabiele plaat met een erg laag gewicht. Mdf lichtgewicht biedt vele mogelijkheden.


In ons assortiment vindt u verschillende mdf diktes. Stabiplex is verkrijgbaar in extra grote afmetingen. Sandwichpanelen uit polypropyleen. Zeer sterk en lichtgewicht. Actieve panelen kunnen bij een gelijk gewicht leiden tot lagere geluidsniveaus dan standaard passieve panelen.


Ook in lichtgewicht construcites voor precisietechnologie kunnen de trillings- en geluidreducerende eigenschappen van belang zijn. Perfect materiaal om elke ruimte, zoals winkel, receptie of gevel te transformeren. De lichtgewicht panelen worden oorspronkelijk in vrieswagens toegepast.


Het sandwichpaneel is voortdurend in ontwikkeling.

Hier is een paneel gebruikt dat naast alle externe krachten ook de krachten van de ramen afdraagt. De zetting van de paneelrand vormt tevens de . Solbian zonnepanelen zijn flexibel, overloopbaar en hebben een zeer hoog rendement. Veel stroom op een klein oppervlak.


De platen hebben een zeer goede vlakligging en zijn dimensionaal zeer stabiel. Het kan ingezet worden voor standbouw, belettering, fotomontage, maquettes, displays of digitaal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts