donderdag 25 februari 2016

Somfy gordijnen

Met Somfy smart home producten sluit u uw huis aan. Maak uw keuze en installeer uw elektrische gordijnen. Beschikbaar vanaf €52en gratis geleverd. Geschikt voor Tahoma Box, HomeWizard en Smartwares.


Leverbaar tot meter lengte. Deze gordijnrail heeft een aantal onderscheidende functie t.

De motor is leverbaar in verschillende types, zo zijn er motoren met een RTS ontvanger zodat u de rails kunt . Haal nu de luxe van draadloos bedienbare gordijnen in huis. We bekijken allerlei details, zoals hoe je de motor. Met één druk op de knop uw gordijnen helemaal, of net zo ver als u wilt, openen en sluiten?


Dat gaat eenvoudig en snel met de Somfy elektrische gordijnrail met afstandbediening. De Somfy elektrische gordijnrail past in elk huis of appartement en stuurt uw gordijnen geruisloos naar elke gewenste positie. Een elegante en geruisloze motor met rail.


Verkrijgbaar in twee uitvoeringen met verschillende trekkrachtbelasting.

Dat is het gemak van een ingebouwde Somfy -motor. De motor beweegt de raamdecoratie per stuk, of groepsgewijs naar elke positie. Ook handig voor als je op vakantie gaat! Bekijk onderstaand filmpje: Wil je zelf het gemak van Somfy ervaren?


Glydea WT elektrische gordijn rail. Maak snel een afspraak, wij geven vrijblijvend advies! Somfy is een van de mogelijkheden als je jouw huis wil voorzien van gemotoriseerde gordijnen. Om gebruik te kunnen maken van de op afstand bestuurbare gordijnen , is het de bedoeling dat je een elektrische gordijnrail aanschaft. Vervolgens kun je ervoor kiezen om er ook een afstandsbediening bij aan te schaffen of . Laat dan deze kans niet liggen en ga voor de Somfy Connexoon inclusief RTS app.


Nu met gratis twee stuks op afstand bedienbare stopcontacten voor slechts €(excl. btw). Connexoon RTS is alleen geschikt voor gebruik met raamdecoratie en gordijnen met een . Met de Living Pods geven Somfy en Wipprecht je een uniek kijkje in de toekomst. Waarin de wereld om ons heen, en vooral je huis, dankzij slimme apparaten en sensoren op een logisch manier één geheel gaat vormen. Apparaten, van verlichting tot je gordijnen , werken dankzij Somfy met elkaar samen.


BlindDesign werkt bij voorkeur met de elektrische gordijnrails van Somfy. Zo zijn er types die voorzien zijn van een RTS module waardoor u de . Koop of Verkoop somfy op Marktplaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts