maandag 29 februari 2016

Trappen showroom

Wilt u ook een kijkje nemen in onze trappen showroom. Bekijk snel de openingstijden. Een trap kopen doet u waarschijnlijk niet regelmatig.


Daarom is ons advies: laat u uitgebreid adviseren in onze trappen showroom waar een grote variatie aan design trappen staat opgesteld. Voor een eenvoudige trap tot luxe design trap op maat gemaakt, bent u bij TrappenXL aan het juiste adres. In onze ruime showroom van 4mhebben we meer dan houten en stalen trappen in diverse materiaal- en stijlcombinaties voor u opgesteld.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze unieke showroom met trapopstellingen en trapdelen in diverse design-, materiaal- en stijlcombinaties. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met één van onze adviseurs. Wij zullen u met een kundig advies te woord staan en uw wensen en ideeën vertalen naar . AA trappen beschikt over een showroom gevuld met voorbeelden van trappen die wij kunnen plaatsen. Nieuwsgierig naar welke trap bij u past?


Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. U kunt dan geheel vrijblijvend een kijkje nemen. U vindt onze showroom in Joure aan Brandemeer nummer 9. Deze geven u een goed beeld van ons uitgebreide aanbod trappen.

Alle trap onderdelen worden in vervaardigd door eigen productie. Geavanceerde technieken in combinatie met traditioneel vakmanschap. Dat zijn de trappenspecialisten van De Vries. De eigen productie zorgt ervoor dat we flexibel zijn in ontwerp en uitvoering. We leveren daarom kwaliteit.


We ontwerpen, fabriceren én installeren jouw trap op maat in elke ruimte. Een zwevende trap spreekt nog altijd tot de verbeelding omdat het inderdaad lijkt alsof deze treden lijken te zweven in de ruimte. De trap neemt als het ware ook minder volume in maar is toch telkens een eyecatcher. Door deze ervaring worden er zowel oplossing voor particulier als zakelijke opdrachtgevers verzorgd.


PK Trappen is de grootste houten trappenspecialist van Noord-Holland en beschikt over een eigen fabriek, en montageteam. Met een eigentijdse showroom van ruim 2vierkante meter, een moderne werkplaats en ruim . In onze showroom hebben wij verschillende trapconstructies staan, zodat u goed kunt zien hoe de trap eruit komt te zien in uw woning. Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volledige houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in . Trappen en op maat gemaakte trappen vindt u bij trappenmaker HR Trappen. Wij leveren kwaliteit en service die net een treetje hoger ligt. Details maken een trap compleet en zorgen voor een eigen stijl.


Oosterhout kunt u kiezen uit klassieke, landelijke en moderne trappen. Klassieke trappen vormen het hart van een interieur waarin kwaliteit, stijl en verfijning centraal staan. Landelijke trappen kenmerken zich door een warme en .

Staircon Showroom – Uw 3D trappen showroom. Altijd open voor bezoekers. Ontdek de toonzaal van Vergeert in Liedekerke.


Toonzaal Vergeert Kom en ontdek onze trappen en krijg alle gewenste informatie voor uw project. Comfort Trappen is dé specialist op het gebied trappen , traprenovatie en traponderhoud. Geïnteresseerd in onze diensten? Neem vrijblijvend contact op!


Moderne trappen toonzaal en showroom regio Antwerpen en Limburg. De moderne trappen van AVC zijn inmiddels ruim vertegenwoordigd in de toonzaal van “Anyway Doors” te Massenhoven (nabij Antwerpen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts