dinsdag 16 februari 2016

Prijs dakbedekking

Welke bedekkingen kan je kiezen voor een plat dak? De dakbedekking bepaalt de uitstraling en duurzaamheid van je dak. Welke soorten materialen er zijn met hun prijs en eigenschappen vind je hier.


De kosten voor dakbedekking liggen gemiddeld tussen de € en € per m2. Benieuwd naar de dakbedekking prijs per soort? Ontdek waar zijn de dakbedekking kosten van afhankelijk zijn en hoe je kunt besparen!

Vergelijk de prijzen per mvoor. Bereken de soort en prijs van uw dakbedekking hier. Wilt u meer informatie over de prijzen en mogelijkheden?


Naast de gemiddelde prijzen zou je wellicht ook willen weten wat de prijzen per mzijn, om zo de totale prijs van jouw dak zelf te berekenen. In het handige overzicht hieronder kun je zien wat de prijzen zijn per . Hoeveel kost een nieuwe dakbedekking voor een plat dak? En welke factoren zijn van belang voor de kostprijs van dakbedekking ? Het is weliswaar niet de goedkoopste dakbedekking , maar wel één van de beste voor platte daken.

Zo heeft het een zeer lange levensduur en vereist het nagenoeg geen onderhoud. Hier ontdek je meer over de voordelen, de prijs en aandachtspunten van het plaatsen van een EPDM dakbedekking. Bitumineuze dakbedekking welke met de brander verwerkt dienen te worden. Bitumen kost gemiddeld € per men dakpannen € 60.


Prijs van zinken dakbedekking. Het laten plaatsen van zinken dakbedekking is altijd maatwerk. Daarom is het voor ons niet mogelijk om voor u een exacte kosten voorspelling te maken, elke opdracht is namelijk anders.


Het is wel mogelijk om u een richtprijs te geven over de te verwachten kosten voor zinken dakbedekking. Zo is bitumen niet alleen waterdicht en ijzersterk, het is ook nog eens erg duurzaam. Er wordt namelijk vaak tot jaar garantie gegeven na het plaatsen van bitumen.


Op zoek naar PVC dakbedekking ? Gemiddeld kost het plaatsen van PVC dakbedekking tussen de € 2. Zie hier alle prijzen en handige informatie. Daarnaast is het ook nog eens ongevoelig voor zure regen en UV-straling. Wist je dat EPDM dakbedekking een levensduur heeft van meer dan jaar?


Je huis is met EPDM dakbedekking dus goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. HomeDeal heeft alle mogelijkheden en bijbehorende kosten voor het laten .

Deze dient ook op zeer correcte wijze te worden geplaatst om een optimaal resultaat te kunnen garanderen. Wilt u ook (nieuwe) dakbedekking laten plaatsen en gaat u daarvoor een beroep doen op een dakdekker? TPO is een van de meest duurzame kunststof dakbedekkingen. Het heeft de gunstige eigenschappen van EPDM en PVC, maar niet de nadelen. Lees hier alles over de voordelen van TPO dakbedekking en ontdek hoe je er mogelijk energie mee kunt besparen.


Vervangen golfplaten ((5m x 6m, 30mtotaal) verwijderen en afvoeren van oude golfplaten), € 96 € 32. Vraag een offerte aan en krijg direct inzicht in de kosten voor de dakbedekking die u wilt op uw dak. Dakbedekking prijzen te weten komen op Huisfocus. Het type dakbedekking , samenstelling, eigenschappen en levensduur spelen een rol bij de dakbedekking prijs per m 2. De prijzen die wij hanteren voor onze dakbedekking kunt u vinden in onze prijslijst.


Download hier onze dakbedekking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts