vrijdag 12 februari 2016

Automatische zonwering

Grote glaspartijen, daar houden we van. Maar als de zon in de zomer pal naar binnen schijnt, dan kan de warmte binnen snel oplopen. In dat geval win je aan comfort door je screens neer te laten.


Screens fungeren immers als zonnewering. Met een geïntegreerde Somfy motor in een verticaal screen kun je je verticale screens voortaan moeiteloos en eenvoudig bedienen via een vaste of draadloze schakelaar, afstandsbediening of automatisch op tijd. Somfy beschikt over een breed assortiment motoren met elk.

De draadloze Sunis zonsensor meet de lichtintensiteit op uw gevel. Als de sensor zonlicht meet, stuurt deze uw zonwering aan. Het scherm of rolluik gaat automatisch naar buiten of omlaag. Gaat de zon weer achter de wolken? Dan trekt de zonwering na enige tijd weer vanzelf naar binnen en gaan rolluiken weer omhoog.


Bijvoorbeeld het sluiten van de rolluiken zodra u het alarm inschakelt, zodat inbrekers geen toegang hebben tot uw woning via de ramen. Of vanuit uw bankstel met één druk op de knop de zonwering. De automatisatie van uw zonnewering voor binnen én buiten?

Daar weten wij wel raad mee. Wij installeren een motor in uw zonneschermen. Ruil de zwoele zomertemperaturen op je terras in voor een aangename temperatuur waarbij je de ganse dag kunt genieten. Begint de zon te zakken of kan je wel wat extra vitamine D gebruiken dan laat je het zonnescherm automatisch oprollen in zijn cassette. Ontdek alle zonneschermen.


Verticale zonwering tegen de . Leven met automatische zonwering. Ze denkt mee, anticipeert en grijpt in waar nodig. In de zomer: oververhitting voorkomen. Meer comfort, bescherming en rust? Als u op zoek bent naar echt comfort dan is de passieve elektrische zonwering niet genoeg.


Laat het werk over aan Somfy. Om naar een volledig automatische en dus actieve zonwering over te gaan, is een eenvoudige aansluiting van een zon- en windsensor van Somfy al voldoende. Automatische rolluiken en automatische zonwering zijn handig. Maar er zijn nog andere voordelen. Het screen kan handmatig bediend worden door een koord of bandbediening, maar natuurlijk kan het screen ook voorzien worden van een elektrische bediening.


Vaak wordt er ook gekozen voor de draadloze bediening met een zon - en windautomaat.

Deze regelt de zonwering met de screens automatisch. Van screens en uitvalschermen tot doeken voor uw terras: Zonwering Correct is uw specialist in buitenzonwering. Lees hier over ons aanbod. Liever automatische zonwering dan zonwerend glas.


Bij een renovatie kan ook gekeken worden naar zonwerend glas. Met zonwering kan je tot procent van de warmte weerhouden. Dat is iets wat met glas nog altijd niet kan. Zonwerend glas is ook een statische oplossing, wat dan weer een negatief . Het gebruik van zonweringmechanismen is eenvoudig en handig.


Je kan een zonwering handmatig bedienen met stang of via automatische aansturing ( gemotoriseerd zonweringsysteem) gebeuren. Nog beter dan een aangename zonwering? Een automatische zonwering ! Met één druk op de knop rolt ze omlaag of omhoog.


Ook rolluiken of poorten automatiseren is kinderspel voor Stolarka. Vraag een gratis offerte aan en we komen bij u langs om uw mogelijkheden te bekijken. Wij hebben uitsluitend markiezen van hoogwaardige kwaliteit die leverbaar zijn van diverse merken, waaronder Verano, Schlappi en Smits. Wilt u nog meer plezier van uw zonwering kies dan voor elektrische buitenzonwering met Somfy aandrijving. Met Home Motion bedient u de automatische zonwering rondom uw huis . Voor een optimale mate van comfort kiest u voor automatische zonwering.


Deze multifunctionele screen beschermt u tegen win zon, privacy en . Lockscreen zonwering , automatisch , multifunctioneel en duurzaam ! Bij het kopen van een zonwering of screen heb je de keuze tussen een manuele of automatische bediening. Het ene model is manueel of automatisch te bedienen, het andere model alleen automatisch. Deze wordt automatisch gestuurd via warmte- en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts