vrijdag 19 februari 2016

Plafondplaten wit

Wandbekleding WoWood plakhout wit dekkend mix (ca. m2). AGNES wandplaat wit stuc 260xcm. Wood Wall koplijst 18xmm, lengte 2cm . Deze wand- en plafondpanelen van CanDo zijn kant-en-klaar en hebben daarom geen verdere afwerking nodig. De platen hebben geen verdere afwerking nodig en zijn verpakt.


Hierdoor bent u geen tijd meer kwijt aan het opvullen van gaten, afstrijken, schuren etc.

Alleen met GAMMA Voordeelpas. CanDo plafondplaten zijn kant-en klare platen met een fijne wit stuc als decor en voorzien van tong en groef. Kant-en-klaar: géén stuc- of schilderwerk nodig. Eenvoudig schoon te houden met vochtige doek en schoonmaakmiddel. Gemakkelijk en onzichtbaar te bevestigen met nieten, spijkers . Deze PVC-vrije gefolieerde plafondpanelen zijn kant en klaar en hebben een spaanplaatbasis van 12mm dik.


Rondom is een blinde vernageling mogelijk. Agnes plafondplaat met decorlijst.

Merken als Armstrong, Rockfon en Owa ruimschoots op voorraad. Elektrofix plafondplaat vierkant wit. Plafondplaat vierkant wit. Maatvoering: 12mm 62x122cm 4pp. Wit brengt rust en comfort binnen in de leefruimte.


Het laat kunst en kleuren optimaal tot hun recht komen. De witte plafondpanelen met een lichte nervenstructuur creëren een strakke en tegelijk rijkelijk kalme atmosfeer. Dankzij de vochtwerende folie zijn ze . De gemakkelijk te installeren wand- en plafondpanelen van RapidFix. De plafondplaten leveren wij in de kleuren wit linnen, wit pleisterwerk en wit stuc. De kleurechtheid is met op een schaal van uitstekend.


Voor een fraaie hoekafwerking zijn bijpassende lijsten leverbaar. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van!


U leest hier hoe u de panelen dient te plaatsen. Daarnaast worden de plafondplaten schoon en droog geplaatst. A-merken tegen outlet prijzen.

Goed alternatief voor gipsplaten. De schroeven verdwijnen uit het zicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts