maandag 15 februari 2016

Travertin tegels

Travertin vloertegels al v. Verkrijgbaar in diverse maatvoering en kleuren, altijd voor de beste prijs! Topkwaliteit tegels van travertin, voor die unieke natuurlijke sfeer. Takjes, bladeren en ander materiaal die in dit water . De natuurlijke bruintinten van deze natuursteen worden extra benadrukt door het geborstelde oppervlak van de tegel.


Deze afwerking haalt namelijk de kleur op en zorgt voor een lichte eiglans.

Bekijk ons uitgebreide assortiment travertin tegels en andere sierbestrating. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Koop of Verkoop travertin op Marktplaats. Ben jij op zoek naar een vloer van natuursteen die er zeer natuurlijk uitziet? Dan is een vloer van travertin een goede optie.


Deze steensoort is namelijk een ruwere verschijning dan bijvoorbeeld graniet of marmer. Voor een zeer gunstige prijs kun jij een travertin vloer laten aanleggen.

Bij Ninos Natuursteen vind je . Laat u verrassen door de scherpe prijs van onze top kwaliteit travertin vloertegels. Bestel online en profiteer van een snelle levering. Partij ongebruikte travertin tegels. Onze specialisten laten u graag zien welke mogelijkheden er zijn. Kom gerust eens langs in onze showroom.


Hier is een travertin licht beige wandtegel te zien met een afmeting van x 10cm. Deze tegel is per stuks verpakt en vult een oppervlakte van. Enkele tegels zijn beschadigd.


Er zijn diverse soorten natuursteen, onder andere keramiek, marmer, travertin , hardsteen en graniet. Tegel groothandel Jabostone B. In de webshop van Natuursteentotaal. Wij importeren de beste soorten natuursteen uit diverse werelddelen en bieden u een uitgebreid aanbod aan unieke vloertegels. Sowieso moet de partij beschermt worden tegen regen, wind . In Bilthoven (Utrecht) hebben we deze prachtige vloertegels geplaatst. Keramisch natuursteen in het formaat x 1cm.


Dit grote formaat zorgt voor een rustige uitstraling. De tegel is ook nog eens met een smalle voeg in .

We zullen u alles vertellen . Wees erop bedacht dat de tegel geen celgesloten oppervlak heeft en bijzonder poreus is als u vloeistof op de vloer heeft gemorst. Er zijn voldoende middelen om de vloer te voorzien van een verzegeling, maar daarmee wordt de vloer niet waterdicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts