maandag 22 februari 2016

Tegeldiscount

Niet gevonden wat je zocht? Bezoek vrijblijvend onze toeleveranciers. In onze toonzaal bieden wij u een ruime keuze aan wand-en vloertegels. Tevens hebben wij ook verschillende mozaiksoorten en natuursteen.


Tegel-Discount onderscheidt zich van andere bedrijven door de zeer scherpe prijzen en onze service. Net als vloertegels leggen wandtegels ook de basis van een interieur.

Een ruimte kan u met behulp van wandtegels een luxueuze uitstraling geven. Het is aan u de keuze voor welke vorm, kleur, grootte en soort u gaat. Door ons uitgebreide aanbod past er gegarandeerd een wandtegel bij uw wensen, ongeacht het budget. In deze winkel kochten mijn ouders wel eens een aantal vloeren en tegels. De winkel heeft een uitgebreid assortiment.


Tegeldiscount met scherpe aanbiedingen. Online tegels met korting bestellen in de outlet van FliesenXL. Deze winkel is geplaatst in de categorie Tegels.


Onze webshop richt zich op een klein gedeelte van onze uitgebreide collectie.

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop. Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen . Uw specialist voor tegels. NL - Tegels - Badkamers - Tuintegels - Natuursteen.


Ben je op zoek naar een bedrijf in Malle? Raadpleeg dan onze bedrijvenlijst met meer dan 8handelaars en bedrijven! Volop kortingsacties bij Tegel - Discount ! Oud Gastel – De Tegel - Discount heeft niet voor niets die naam, want kortingsacties slaan er de klok!


Daarnaast hanteert Josefien Tielen veel vaste lage prijzen, onder andere voor vele soorten wand- en vloertegels. Specialist op het gebied van tegels. Er zijn nog geen ervaringen over Tegel Discount Oud Gastel. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review. Vestiging Tegel Discount Oud Gastel.


TEGEL-DISCOUNT ROOSENDAAL. Is een jong dynamisch bedrijf, met gespecialiseerde medewerkers. Zij hebben grote ervaring op tegelgebied. Vindt U iets niet in onze toonzaal.


Naast de toonzalen voor tegels en parket, laminaat en natuursteen vindt u bij Kwanten ook een bouwmarkt en tegeldiscount. Elke doe-het-zelver en professionele vakman kiest er niet alleen uit een uitgebreid gamma vloertegels, wandtegels en laminaat tegen zeer interessante prijzen, we bieden ook alle .

Vind het telefoonnummer en adres van Tegel Discount in Malle. Als curator is aangesteld Lode Cuypers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts