vrijdag 19 februari 2016

Schoonloopmat buiten

Daar waar binnenmatten gebruik maken van een tapijtpool moeten buitenmatten bestand zijn tegen regen, win zon, sneeuw en dit 3dagen per jaar. De eisen voor buitenmatten liggen dan ook hoger dan binnenmatten. In ons assortimnet hebben we voor binnen en buiten ook een groot aantal schoonloopmatten met logo. Deze logomatten kunnen we vanaf stuk leveren en worden altijd op bestelling met uw eigen logo of design gemaakt.


Verschillende kwaliteiten met verschillende kleuren zijn mogelijk. Een deurmat buiten bij de voordeur zorgt voor een gastvrije en verzorgde entree en houdt het meeste vuil buiten de deur.

Daarnaast hebben we een nieuwe . Maar lang niet iedere mat is geschikt als buitenmat. Deurmatten vind je in verschillende soorten bij Praxis. Houd het huis schoon met een deurmat.


Kühlkamp Buitenhout heeft een uitgebreid assortiment in schoonloopmatten voor zowel binnen als buiten en voor ieder budget. Een goede schoonloopmat of deurmat is onmisbaar bij uw achterdeur of voordeur. Met name in een land waar regelmatig regen valt en de mogelijkheid om met vieze schoenen het huis binnen te . Zoals rubberen deurmatten, kokosmatten, inloopmatten.


Schoonloopmatten voorkomen dat vuil in huis komt.

Bekijk ons aanbod deurmatten buiten. U kunt een droogloopmat buiten plaatsen, maar bij voorkeur onder een afdak. Door de regen wordt de deurmat vochtig.


Hierdoor heeft de entree mat alleen nog een schrapende werking. Wij adviseren een schoonloopmat voor buiten. Groothandel in professionele schoonmaakartikelen en hygiëne producten voor bedrijven en particulieren.


Ook dan is een goede deurmat van belang, omdat hierdoor veel minder zand in je vloerbedekking belandt. Dit voorkomt vroegtijdige slijtage van je vloerbedekking. En met een schoonloopmat blijft het vocht op de mat achter, waardoor je voetafdrukken op je houten vloer of tegelvloer voorkomt. Leg zowel buiten als binnen . Schoonmaken en onderhouden van vloeren is arbeidsintensief, een schoonloopmat is een manier om kosten te verminderen.


Een schoonloopmat voor buiten koopt u eenvoudig online in onze webshop! Onderzoek maakt duidelijk dat meer dan driekwart van vloervuil in een gebouw van buiten naar binnen wordt gelopen. Een entreemat en een schoonloopzone kan hiervan veel tegenhouden . De winter brengt niet alleen lage temperaturen maar vaak ook veel nattigheid.


Voor het behoud en de bescherming van een mooie vloer is een schoonloopmat onontbeerlijk. De nieuwe collectie Coral Luxe van Forbo Flooring biedt hierop het juiste antwoord. Met een buitenmat op maat houdt u het vocht en vuil letterlijk buiten de deur.


Een buitenmat op maat is bedoeld om het vuil en vocht buiten tegen te houden en wordt zelf dus ook vies.

Denkt u daarbij aan een schoonloopmat op maat of een droogloopmat op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts