dinsdag 16 februari 2016

Gemoffeld aluminium profielen

Het uitgebreide programma met een aluminium profiel kan grotendeels uit voorraad worden geleverd (informeer hierover bij onze verkoopafdeling). Desgewenst kunnen de producten op maat worden bewerkt en gemoffeld in alle RAL-kleuren of blank worden geanodiseerd. Bij speciale (bouw)projecten kunnen onze . Bestel uw aluminium profielen direct online op aluparts.


Ook maatwerk aluminium profielen ! Voor het bestellen van aluminium koker profielen moet u bij Aluparts zijn.

Deze aluminium buizen zijn verkrijgbaar in een diameter van wel 1mm en wel mm dik. Poederlakken is de meest uitgebreide oppervlaktebehandeling. Het grote voordeel is het bijna onbeperkte kleurengamma. Met dit laksysteem is bovendien een satijnmatte afwerking mogelijk waardoor het verschil met gelakte houten ramen bijna . In een moffeloven wordt de verf vervolgens in het aluminium gebakken.


De laklaag die zo ontstaat, laat de verf nooit los. De kleuren gaan dus niet afbladeren of vervagen. De zichtbare delen van hang- en sluitwerk worden standaard in de kleur van de profielen gemoffeld. Moffelen maakt het ook mogelijk om voor de .

Het natlak-procédé is op zich excellent, zeker voor wat levensduur of glans- en kleurbestendigheid betreft, maar dient zowiezo, om . Alle aluminium U- profielen worden op maat gemaakt. Desgewenst kan het product op maat worden bewerkt en gemoffeld in alle RAL-kleuren of blank worden geanodiseerd. Veel elementen die dienen ter afwerking of versteviging van bouwklussen zijn afgewerkt met een aluminium profiel , simpelweg omdat dit materiaal kwalitatief goed blijft en lange tijd meegaat.


Alle soorten en maten aluminium profielen , buizen, platen, staven en plooiwerk. Snel geleverd binnen werkdagen! ALU BUIS RECHTHOEK 40X80X2. Aluminium op maat tegen voordelige prijzen. Na het ontvetten en beitsen ondergaan de profielen een chemische conversiebehandeling.


Vervolgens wordt elektrostatisch een thermohardende polyesterpoederlaag aangebracht. Ten slotte worden de profielen gebakken in een oven zodat de poeder kan samen smelten tot een kwalitatieve afwerking voor het aluminium. Het is deze afwerkingslaag die de duurzaamheid en esthetiek van het aluminium profiel bepaalt.


Deze moeten tenminste éénmaal per jaar. Breng dit product enkel aan op gereinigde profielen (nooit op vervuilde profielen ).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts