woensdag 17 februari 2016

Lessenaar lichtstraat

Een probleemloos montageproces start met de opbouwrand. De VELUX modulaire lichtstraten. Een VELUX lichtstraat met dakramen creëert een oase aan licht in uw aanbouw of kamer met plat dak. Deze oplossing maakt het mogelijk om alle voordelen van een origineel VELUX dakraam ook toe te passen op een aan- of uitbouw.


Let op: voor platte daken van 0°-15°. Met onze lichtstraat configurator bereken je de prijs van een daklicht, zadeldak of stalen lichtstraat.

Stel nu eenvoudig in stappen jouw lichtstraat samen. Deze lichtstraat wordt vaak gebruikt bij een aanbouw. Veel mensen kiezen voor een plat dak op hun veranda of aanbouw. Dat neemt helaas vaak veel licht weg. Dat kan u perfect oplossen met een lessenaars lichtstraat.


Zo valt er opnieuw veel daglicht binnen en creëert u ook een ruimer gevoel. Alle lessenaars lichtstraten maken wij volledig zelf op . Lichtstraat laten plaatsen?

Direct daglicht op tafel met een lichtstraat. Daar kan geen lamp tegenop. Wij zijn gespecialiseerd in houten lichtstraten. Dankzij de bekende JET BIK kwaliteit zijn de ModuGlas lichtstraten onderhoudsarm en dragen ze bij aan de duurzaamheid en waarde van de woning. De lessenaar met muuraansluiting is vrijwel vlak.


De hellingshoek bedraagt slechts graden. Het is een feit dat de aanwezigheid van daglicht een van de randvoorwaarden is voor het realiseren van een prettig binnenklimaat. Niet voor niets vindt u in vrijwel elk gebouw een lichtstraat.


Vaak is er hierbij sprake van een aluminium lichtstraat in de vorm van een zadeldak, sheddak of glazen piramide. Glazen lichtstraat type lessenaar in pannendak: aluminium kader en HR- beglazing. Restaurant Debouveries in Sint-Martens-Latem.


Opbouw van houten dakgebinte in luifel. Realisatie in de basisschool te Marke. Gebogen lichtstraat in aluminium met kunststofbeglazing in polycarbonaat spouwplaat.


Een lichtstraat in de stijl lessenaarsdak is bijna altijd driehoekig gevormd. De schuine hoek rust op een vast gedeelte van de constructie. Een lessenaar is in feite een werkblad onder een schuine hoek.

Uiteraard is het toepassen van een . Het VELUX modulaire lichtstraatsysteem is een sterk presterende dakbeglazingsoplossing voor commerciële gebouwen. Lees hier meer over onze dakvensteroplossingen. Lessenaar daken worden vaak gebruikt boven tuindeuren in een platdak om zo toch de natuurlijke lichtinval in huis te creëren.


Hiernaast een foto van een lessenaarsdak. Platdakconstructie met lessenaardak Bij ter Huurne wordt alles naar wens geproduceerd hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de kleur en vorm, maar . Luxlight aluminium lichtstraten met gratis levering en montage (in Nederlan België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland), bieden door de natuurlijke lichtinval een positieve invloed op het welzijn van mensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts