woensdag 17 februari 2016

Kunststof parket

Een pvc vloer is een kunststof parketvloer gemaakt van verschillende lagen pvc_zeer geschikt voor vloerverwarming_weinig onderhoud_stille kunstof vloeren. Zoekt u een vloer met de uitstraling van hout of natuursteen? En het gemak van kunststof ? Met een PVC vloer van Parketmeester zit u goed.


U kunt tijdens de openingstijden langskomen in één van onze showrooms door heel Nederland om onze collectie PVC vloeren te bekijken.

Wilt u liever dat één van onze . De stroken zijn opgebouwd uit meerdere lagen pvc-folies en -dragers, afgewerkt met. Zo niet met een Flexxfloors vloer. Wees niet bang voor gemorste drankjes, waterspetters of moddervlekken.


Laat kinderen of huisdieren maar lekker spelen en plezier maken op de vloeren van Flexxfloors. Want in tegenstelling tot een parket vloer bieden ade kunststof vloeren van Flexxfloors een uitstekende bescherming . Bent u op zoek naar parket , maar vindt u het jammer dat het vrij lastig te leggen is ? En niet erg geschikt is voor vloerverwarming?

Vraag nu GRATIS stalen aan! Finesse is een watervaste plankenvloer die niet bang is van water. Ontdek de voordelen van deze waterbestendige vloer uit kunststof.


Waarschijnlijk omdat er vanuit wordt gegaan dat deze vloersoort geen werking heeft en eenvoudig te onderhouden is. Iedere laminaatvloer bestaat voor een deel uit kunststof. Namelijk een kunstof toplaag en een kunststof onderlaag, met daar . Kom bij ons langs om het aanbod te bekijken! Nergens meer keuze in Vloeren.


In de meeste gevallen wordt er bij de keuze voor laminaat of PVC gestruikeld over het “vele” onderhoud van een parketvloer. De PVC vloeren kunnen immers eenvoudig worden gedweild en gereinig zeer handig met kinderen. En een houten vloer vraagt zo veel onderhoud. Laminaatparket is de ideale oplossing wanneer u een voordelige houten vloer wenst.


Dankzij laminaatparket, ook wel laminaat genoem kunt u toch genieten van een vloer die eruitziet als een houten . PVC vloeren, ook wel kunststof laminaat of vinyl vloer genoem zijn kunststof vloeren met veerkracht. Doordat PVC vochtbestendig is, is het overal in huis te leggen. Daarnaast is een vinyl vloer door vaklieden rechtstreeks te lijmen op . Wij leveren en plaatsen al jaren met veel plezier laminaat, parket , massief houten vloeren, pvc vloeren, tweelaags en prefab vloeren in woningen, winkels, kantoren en restaurants.

JM Vloeren beschikt over een enorm assortiment houten en . Bij ons geen verkooppraatjes, maar deskundig advies voor uw vloer! Kunststof vloeren zijn de allernieuwste generatie vloeren met een unieke combinatie van een synthetische basis én het uiterlijk van een echte houten vloer. Het grote voordeel van deze kunststof basis is dat de vloer veel gemakkelijker legt dan het traditionele massieve click vinyl. Vinylparket is een kunststof vloerbedekking die sterk lijkt op echt parket. Net als laminaat wordt vinylparket zwevend of gelijmd gelegd.


PVC vloeren biedt u de uitstraling van een echte parketvloer en het gemak van een tegelvloer. Naast de vele houtprints zijn er ook PVC vloer uitvoeringen met een leer-, wol-, metaal- of steenlook. Het is de vloer van de toekomst. Een PVC vloer is dun, geluidsarm en zeer slijtvast en kan daardoor in bijna elke ruimtes .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts