vrijdag 26 februari 2016

Kosten boot schilderen

Uw boot stralen kunt u via OfferteHaven gemakkelijk uitbesteden. Via onze website kunt u meerdere offertes ontvangen van professionals in stralen en coaten. Wat kost een boot schilderen bij een jachtschilder? Wij kunnen u geen vaste prijs geven voor jachtschilderwerk. Elke boot en elk project is uniek.


Wat we wel kunnen is een klein overzicht geven van eerder schilderwerk waar onze jachtschilders en werven op hebben gereageerd en een offerte voor hebben uitgebracht.

Wat zijn de kosten van het verven van boten ? Het prijskaartje van het laten schilderen van een boot is afhankelijk van hoeveel je wilt laten schilderen en wat de huidige staat van de boot is. Laten we voor het gemak even uitgaan van het verven van de hele boot , waarvan de verf zich in een redelijke staat bevindt: . Het onderwaterschip een keer extra in de primer zetten kost tussen de 3en 5euro extra naar gelang de grote van de boot. ZOMER AKTIE SCHILDERWERK. De grootste kostenpost zijn de uren, dus loop je een relatief klein risico wanneer het mis mocht gaan en je alsnog een schilder moet laten komen.


Nou zo n mooi resultaat met schilderen halen natuurlijk alleen de echte vaklui en sommige zeer ervaren amateurs. Overdag boot goed stofvrij maken en liefst water op de vloer tegen opvliegend stof.

Wilt u uw boot schilderen ? Vind hier een aantal handige tips voor de doe-het- zelver of laat uw boot door onze professionele vakmensen schilderen. De tarieven voor het schilderen van uw schip zijn afhankelijk van de lengte van het schip. Tarieven zijn exclusief de stallingskosten en btw. Dit hangt helemaal af van de hoeveelheid verf af die nodig is een boot te schilderen.


Tussen de verschillende merken die wij voeren zijn ook prijsverschillen, de voorkeur . Bootlak of antifouling nodig? Koop nu tegen de voordeligste prijs bij Bootverfshop. Uw schip schilderen of spuiten. Schilderen is in tegenstelling tot spuiten een arbeidsintensieve en daardoor kostbare klus.


Informeer bij één van onze specialisten over schilder - of spuitwerk voor uw motorboot of zeiljacht. Voor een sterke verflaag. Wil je antifouling laten aanbrengen op het onderwaterschip ? Plaats gratis en vrijblijvend een zoekopdracht op Skipper.


Ben je benieuwd naar de kosten ? Jachtschilders nemen contact met je op over de kosten. Het aanbrengen van antifouling op onderschip? Benieuwd naar de kosten ?

Bent u op zoek naar een betrouwbare jachtschilder voor het verven, schilderen of spuiten van uw boot ? Vaak wordt hier te lang tegen aangekeken om kosten uit te sparen, maar dit komt niet ten goede van de waarde van het jacht. Wanneer u ervoor kiest om uw jacht te laten spuiten, wordt de gelcoat van uw jacht weer goed bescherm het is makkelijk schoon te houden en zeker niet onbelangrijk dat uw jacht er weer . Dat kan in onze hal, hierin kunnen de diverse schilder - poets- onderhoud- en reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd. De enige kosten welke hier nog bijkomen zijn die voor het eventuele afspuiten van het onderwaterschip. Dit kunt u zelf doen of door VHW laten uitvoeren. Kost je afhankelijk van het formaat boot een weekend of met een man of en een 2-4euro aan verf, schuurpapier enz.


Laten doen zal die kosten ong keer doen denk ik, wederom afhankelijk van het formaat van de boot. Zo te lezen heb je al besloten dat je hem gaat schilderen. We kunnen het voor u verzorgen. Informeert u naar onze concurrerende prijzen voor schilderwerk.


Zowel in 1-componenten als in 2-componentensystemen. Bij achterstallig onderhoud aan het staalwerk dan zal men moeten gaan ontroesten, primeren en plamuren en gaat er veel tijd en kosten zitten in het herstellen van het verfsysteem. Het te schilderen oppervlak zal helemaal kaal geslepen en ontroest moeten worden.


Daarna epoxy primer aanbrengen op de kale plekken, . Natuurlijk wilt u dat uw boot , jacht of schip er esthetisch en cosmetisch goed uitziet. Het zorgt niet alleen voor een goed gevoel, het draagt ook zeker bij aan het behoud van haar waarde. Eén van de grootste vijanden van schilderwerk op de boot is UV-Straling en vocht. Met name bij polyester oppervlakken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts