donderdag 11 februari 2016

Marmoleum restanten

RESTANT = OPRUIMING = VOORDEEL ! Ben de Graaff Project heeft door de vele grotere landelijke projecten, diverse interessante restanten , en coupons in o. Marmoleum is een duurzaam en stijlvol natuurproduct. Echter kleuren op de foto kunnen afwijken van de werkelijkheid. Dit kan komen door de instellingen van uw beeldscherm.

Alle prijzen zijn exclusief bezorgkosten. Bruin beige creme tinten. Uitgekeken op je oude bankstel? Fabrieksverkoop genemuiden oktober wij zijn groothandel in harde en zachte vloeren. Speciaal voor particulieren: zaterdagmorgen.


Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis.

Daardoor blijven soms restanten liggen. In de ruime loods aan de Boterweg in Tuk vind je producten uit een vorig seizoen. Deze restanten gunnen wij een tweede kans via onze outlet. Met dezelfde kwaliteit als de producten in de showroom maar dan tegen een net ander tarief.


Een klein budget houdt dus niet meer in dat . Het is verkrijgbaar in verschillende diktes, afhankelijk van de toepassing. Door de gehele vloer te verlijmen op een gladde ondervloer, ontstaat er een ijzersterke vloer waar u jarenlang plezier van heeft. Wij plaatsen marmoleum o. Maar voor het stofferen van een kleine ruimte of een trap is dit in de meeste gevallen nog meer dan voldoende.


In sommige gevallen koop ik ook wat restpartijen tapijt . Restanten vloerbedekking w. Onze leverancier Forbo komt deze container periodiek legen zodat snijafval en restanten weer voor nieuwe productie gebruikt kunnen worden. Groen ondernemen juist nu voor onze toekomst! Bij Amsterdams Vloeren Centrum hebben wij een ruime keuze aan marmoleum.


Zie hieronder de merken die wij aanbieden (klik op het logo en ga naar de website).

De laagste prijs van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts