vrijdag 19 februari 2016

Vloertegels wildverband

Zet de eerste stap in uw nieuwe, gerenoveerde badkamer op vloertegels van Tegeldepot. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen! Applied filters: Wildverband. Je kunt tegels in een standaard patroon recht naast elkaar aanbrengen, maar er zijn nog veel meer legpatronen die je kunt toepassen. Met legpatronen kun je een ruimte.


Het wildverband legpatroon vergt meer denkwerk en afval maar zorgt wel voor een unieke uitstraling in je interieur.

Graag willen we u erop attenderen dat het mogelijk is om dit type vloertegels toch in wildverband aan te brengen, door middel van het gebruik van levellers. De levellers brengt u aan op de plaatsen waar het nodig is om wat extra druk op de tegels te geven (levellen). Als je kiest voor vloertegels , ga je niet over één nacht ijs.


Want je hebt nogal wat keuze. Wordt het natuursteen of graniet? En wil je die vloer glanzend gepolijst afgewerkt, gezoet of. Als je liever voor traditioneel en sfeervol gaat, laat dan bijvoorbeeld een boerenvloer leggen, met tegels in wildverband.


Daarom wil ik de wandtegels (lichtgrijs) recht onder elkaar leggen.

Mijn vraag is: is het mooi om dan ook de vloertegels (donkergrijs) recht te leggen of kunnen de vloertegels wel in halfsteens of wildverband worden gelegd? Ook de hal wil ik in formaat 30xbetegelen, liefst wildverband. Een belangrijk aandachtspunt is dat al onze keramische vloertegels geschikt zijn voor vloerverwarming.


Vloertegels 30x60cm voor uw woonkamer kunnen deze ruimte optische breder laten lijken wanneer ze in wildverband of halfsteensverband worden verwerkt. Naast formaat bieden wij ook een ruimte keuze in . Koop of Verkoop wildverband op Marktplaats. Naast het meer natuurlijke en speelse effect heeft dit nog een groot voordeel. Elke tegel heeft namelijk een lichte kromming. Dit is een gevolg van trekspanning nadat een tegel de oven heeft verlaten en geldt voor alle geproduceerde wand- en vloertegels.


Wij zijn op zoek naar vloertegels en het liefst van al naar keramische vloertegels. Wij houden niet van grote tegels (wat in elke winkel met de macht te vinden is) maar wel van vloertegels in wildverband dwz tegel van bv. En dit wordt dan zo met . Pallet natuursteentegels wildverband.


Afmeting: ca: 20x20x2cm, 40x20x 2cm, 40x40x2cm en 40x60x2cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts