woensdag 26 oktober 2016

Wk deuren

Bent u op zoek naar een nieuwe binnendeur, buitendeur, achterdeur, terrasdeur of garagedeur? Weekamp deuren is al bijna jaar de specialist in deuren. Bij Weekamp Deuren vindt u een ruime collectie deuren. KOMO keurmerk FSC gecertificeerd.


Weekamp heeft al meer dan jaar ervaring in het maken van houten deuren. Of het nu gaat over de voordeur, de achterdeur, de terrasdeur of binnendeuren , dagelijks is Weekamp in beweging om tot een perfect .

Over Weekamp Weekamp Deuren B. De meest populaire modellen van Living Doors kunt u direct bestellen via OnlineDeurenWinkel met een levertijd van slechts weken. Nederlandse deurenfabrikant met meer dan jaar ervaring. Borstweringshoogte 8 4cm - Merbau wit behandeld. Voorzien van ventilatiesleufjes en voorgeboorde . Deze luxe voordeur is gemaakt van massief hardhout. Voor extra isolatie kunt u ook kiezen voor mm dikte.


Dit deurmodel is voorzien van watervaste MDF panelen. In geval van mm deurdikte zijn deze panelen voorzien van een geïsoleerde kern.

Bij OnlineDeurenKopen vindt u een zeer ruime keuze aan Weekamp voorraad deuren. De voorraad deuren kunnen we snel en goedkoop leveren. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden via de Weekamp Maatwerkservice. Snelle levering en kennis van zaken. Kom snel kijken naar ons ruime assortiment in van onze showrooms of bestel direct online!


De inbraakwerendheid van een deur wordt aangeduid met de weerstandsklasse. Een deur met WK biedt nauwelijks bescherming. Bij Kornelius kunt u uitsteken terecht voor uw binnen en buitendeuren. Kornelius beschikt over een ruime showroom met veel showmodellen van diverse bekende.


Deze deuren worden zowel in de stompe als in de opdek uitvoering aan u worden geleverd. Onze deuren zijn leverbaar in een brandwerende uitvoering, zowel de vlakke deuren als de stapel- dorpeldeuren. Ook vlakke deuren met glasopening(en) zijn mogelijk in een brandwerende uitvoering.


Stapeldorpeldeur, min.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts