woensdag 26 oktober 2016

Velux luxaflex demonteren

Dankzij het handige PickClick! VELUX raamdecoratie in een handomdraai in uw dakraam. Jaloezie voor Velux dakraam eenvoudige montage uitleg. Ik heb een velux raam met daarin een velux rolgordijn.


Bij de montage ( jaren geleden) klikte je de cassette gewoon over een kunststof blokje.

Nu wil ik het raam verven en moet die cassette eraf. Maar ik krijg hem met geen mogelijkheid teruggeschoven en zie ook geen ontgrendel handeltje of zoiets. Elk VELUX dakraam is standaard voorzien van speciale montageblokjes. Hiermee monteert u eenvoudig uw raamdecoratie op zijn plaats.


Door deze op te tillen kan de cassette er moeiteloos uitgetrokken worden. Dit optillen kan worden gedaan door een wat brede schoevendraaier van onderen tussen de cassette en het glas omhoog te steken. De werkwijze kan per product afwijken.


Met VELUX jaloezieen heeft u perfecte controle over de hoeveelheid en invalshoek van daglicht.

Daarnaast zijn ze perfect voor badkamers. Lees meer op deze pagina. De jaloezie wordt geleverd met montagesteunen voor bevestiging. Teken de positie voor de montagesteunen af. De montagesteunen dienen gelijkmatig verdeeld te worden over de breedte van de jaloezie.


Heeft u een vraag aan VELUX ? U vindt het antwoord op de veel gestelde vragen pagina. Hieronder treft u de montagevideos aan van de meest verkochte producten. In deze videos ziet u in beeld welke stappen u moet nemen om tot een succesvolle montage van een VELUX product te komen of hoe u zelf een eenvoudige reparatie aan een VELUX product kunt uitvoeren.


Download de montageinstructies van VELUX producten. Hier treft u alleen de meest eenvoudig te vervangen onderdelen aan, die u zelf kunt demonteren en monteren. Wij vertrouwen erop dat u tevreden bent met onze producten en er vele jaren plezier van zal hebben. Bestel in de onderdelenshop . Het is van groot belang deze installatie- en bedieningsinstructies exact op te . Een instructievideo over het monteren van een handbediende VELUX jaloezie type PAL.


Velux luxaflex montagesetje compleet gevraagd PAL 90AP06B.

Voordelen van Luxaflex Plissé hordeur Allure.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts