vrijdag 14 oktober 2016

Terrasscherm glas

Glazen windscherm op maat. Gratis inmeten met pasgarantie door de gehele benelux. Geniet eerder en langer van uw eigen tuin. Vind windscherm glas op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Multifunctioneel toepasbaar.

Desgewenst leveren wij op maatwerk voor uw situatie. Het Thallo windscherm is een glazen windscherm en bijna “onzichtbaar” op uw terras. Het biedt wel bescherming tegen weer en wind en andereinvloeden. Het windscherm met glas is de ideale oplossing om jezelf af te schermen tegen de wind. De windschermen worden samengesteld uit een aluminium frame en veiligheidsglas zodanig dat niemand er door kan lopen.


Het geheel wordt stevig bevestigd met bouten in het inox. Altijd weersbestendig en met de juiste uitstraling, hoge kwaliteit en een eerlijke prijs. Haco Terrassen is Nederlands producent van windschermen.

Het onderpaneel kan ook dichtgemaakt worden met glas , . Nergens goedkoper en montageservice door heel Nederland. Ook voor restaurants en paviljoen. Dan kun u het beste kiezen voor een terrasscherm glas. Dit scherm houdt wel de wind tegen, maar zorgt ervoor dat de zon wel gewoon kan doordringen tot uw terras. U creëert zo een lekker warm plekje voor uzelf.


Tijdens een voorafgaand gesprek ontstaat er een uniek – en op maat gemaakt product, met de hoogste kwaliteit en nagenoeg onderhoudsvrij. Alle kleurstellingen van de windschotten (RAL kleuren) zijn mogelijk. Het gebruikte glas is gehard veiligheidsglas en in diverse kleuren leverbaar. Ook kunnen de terrasschermen. Verano Lüderitz V7is het innovatieve elektrische glazen windscherm dat u naar wens in of uit kunt laten schuiven.


Breed inzetbaar op balkon en terras en eenvoudig aan elkaar te koppelen. Kwaliteit in glazen windschermen. Zon en Scherm Webshop is met recht de marktleider in de beste glazen windschermen voor balkon, (horeca)terras en tuin. Bestel direct online in onze webshop.


Het vaste glazen windscherm van Verano heet Biarritz V730. U bepaald hoe hoog de afscheiding op uw terras of balkon wordt: een, twee of drie panelen. Ook eenvoudig aan elkaar te koppelen.

Nieuw, het eerste terrasscherm dat weg kan zakken in de grond! Binnen seconden is uw. De Eolus is een ingetogen en stilistisch terrasscherm , uitstekend geschikt voor een monumentale omgeving.


Dit type scherm wordt veel gebruikt. Robuust en strak vormgegeven is dit Boras terrasscherm. Door de grote vlakken . Duurzame en esthetisch mooi ogende wind- en terrasschermen van Belgische makelij. Onze windschermen van glas kenmerken zich door het simpele en strakke ontwerp.


De ranke rvs staanders zorgen er voor dat u maximaal kunt genieten van uw tuin. Het vrijstaande windscherm is aan beide zijden voorzien van een smal lamel met een breedte va. Een vast of mobiel windscherm kopen doet u bij Vandeputte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts