maandag 24 oktober 2016

Aluminium profielen led verlichting

Een aluminium ledstrip profiel zorgt voor een egale verspreiding van het licht. Het is de ideale oplossing als u de led verlichting in het zicht moet installeren. De matte cover zorgt er namelijk voor dat u de aparte ledjes niet meer ziet. U kunt de led strip behuizing zowel binnen als buiten gebruiken.


Aluminium ledstrip profiel.

Plaats uw ledstrip in een aluminium profiel voor led strips. Diverse soorten beschikbaar ook voor in hoeken LEDStripXL heeft de profielen uit voorraad leverbaar. De ledstrip profielen zijn ideaal om te gebruiken in uw winkel, kantoor of thuis. Enerzijds verzorgen de profielen van aluminium een prachtige afwerking met een mooie, nette en subtiele uitstraling.


U kunt uw fantasie dus de vrije loop laten om bijzondere lichtaccenten aan . Een led profiel met een heldere afdekkap is daardoor zeer geschikt voor toepassingen waarbij het aluminium profiel niet in het zicht is geplaatst (indirecte verlichting ). Een diffuse afdekkap zorgt voor een fraaie homogene uitstraling. Het is soms mogelijk dat bij de lagere aluminium led profielen in combinatie met een.

Deze profiel afdekkingen . Maatwerk mogelijk en Tot jaar garantie. Led -strip monteren, wat nu? De ledstrip - profielen van aluminium zijn ideaal wanneer de led -strip in het zicht gemonteerd dient te worden.


Er zijn zowel opbouw als inbouw profielen verkrijgbaar. Je kan kiezen uit typen . Dankzij de veelzijdige accessoires zijn de profielen perfect af te stemmen op uw doel. Daarnaast zorgt de profiel voor een mooie, egale verspreiding van het licht. Voor ieder profiel is er een . Alu profiel opaal opbouw 8mm aluminium. LED Industrieverlichting.


Geschikt voor montage achter glasplaten met een dikte van tot mm. Bestel hier dit glasplaat profiel meter lang . U kunt meerdere profielen kiezen voor een strakke lichtlijn met een designuitstraling. Hoe hoger het profiel en hoe meer leds per meter, hoe strakker de ledverlichting. Onze aluminium profielen zijn uitermate geschikt .

De verzonken en opbouw modellen van het aluminium led strip profiel zijn ook geschikt voor verlichting van meubelelementen zoals planken, laden of kasten. In feite kent de toepasbaarheid van led aluminium profielen geen grenzen en kan u uw fantasie de vrije loop laten gaan om bijzondere lichtaccenten aan te brengen. Alles veiling online aankopen via Leds-store.


De strips maken het mogelijk om verlichting op een manier te realiseren die vroeger niet mogelijk was. Daarom zijn ze ook heel erg goed geschikt om te gebruiken op plekken waar u indirecte verlichting wilt hebben. Op die manier werkt u alles op een uiterst professionele wijze weg en kunt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts