woensdag 26 oktober 2016

Standaard afmetingen trap

Enkel met de trap zitten we een beetje sloot. Het zou gewoon een basistrap zijn die in ons huis komt. Hoeveel plaats moeten we in onze hal voorzien voor de trap ? Zou er eens iemand de afmetingen kunnen geven van een standaardtrap en hoeveel plaats we dan in onze hal en nachthal moeten voorzien?


Voor een woning neemt men vaak een optrede van centimeter als standaard. In een openbaar gebouw wordt de trap meestal .

Heb je een oude trap in je woning, maar weet je niet of die nog veilig is? Hier ontdek je welke afmetingen perfect zijn voor je trap. Ongeacht stijl of materiaal zijn er een aantal voorwaarden waaraan een trap moet voldoen om comfortabel en veilig te zijn.


De Britse norm geeft een aantal aanvaardbare verhoudingen tussen op- en aantrede. De hoogte die overbrugd dient te worden is steeds een veelvoud van de optrede. De trapformule is een formule die wordt gebruikt om een goed beloopbare trap te maken.


Een beetje breder is wat comfortabeler maar de totale trap wordt dan natuurlijk wat langer, iets wat niet altijd in te passen is in het plan. Meer informatie over de ideale afmetingen van een trap , .

Wij hebben deze op een rijtje gezet, evenals een aantal begrippen die met trappen te maken hebben. Bij het plaatsen van een trap moet je aan verschillende zaken denken, onder meer aan de maten van de trap. Een te bouwen trap die een hoogteverschil als bedoeld in artikel 2. Een trap als bedoeld in artikel 2. Minimum breedte van de trap.


Voor ieder wat wils, zou je zeggen. Trappen , ze zijn er in veel soorten en maten. Wil je je trap vervangen of verplaatsen? Om van beneden naar boven te komen, is het noodzakelijk dat een trap de juiste vorm en afmeting heeft.


De trap is een onmisbaar onderdeel van de woning. Daarom willen we niet alleen dat hij er esthetisch goed uitziet, hij moet ook praktisch en veilig zijn. Een vlotte beloopbaarheid is cruciaal om de veiligheid te garanderen. Vraag daarom raad aan een specialist . Loop- en Klim, Aan- en optrede. Afmetingen van de trapgaten.


Ontwerpvrijhei markt en klantgerichtheid. Zij leveren de kwaliteit die u nodig heeft zowel voor standaardtrappen in grote woningcomplexen als voor de extravagante en . Maatvoering nieuw bouwbesluit trappen entrapgaten Architectuur is de eerste fase van nieuwbouw en renovatie.

Alle trappen hebben dezelfde optrede, aantrede, vrije trapbreedte en hetzelfde aantal treden. Eventueel uitgevoerd met gestraald loopvlak of wafelmotief. Standaard trapaansluitingen.


Alle mallen hebben vaste op- en aantreden en randafwerkingen. Voor het maximum aantal treden zie de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts