vrijdag 21 oktober 2016

Afdekstrip vloer

De bouwmarkt levert verschillende profielen waarmee je een strakke overgang kunt maken tussen typen vloerbedekking. Ze zijn verkrijgbaar in kunststof of aluminium, in diverse tinten. Ook voor het overbruggen van een hoogteverschil tussen vloeren zijn speciale profielen beschikbaar.


Daarnaast heeft de bouwmarkt . Profielen zijn absoluut onmisbaar als je de vloer tot in de puntjes wilt afwerken.

Profielen worden onder andere gebruikt als afwerking bij een trap, uitsparing van een mat of als overgang van vloeren. Met overgangsprofielen kan je een mooie overgang tussen twee vloeren maken of een hoogteverschil wegwerken. Dilatatieprofiel mm RVS tint 2cm.


Voor gebruik bij overgang naar andere vloeren op gelijke hoogte. Afdekprofielen ofwel dilatatieprofielen geven de vloer ruimte voor krimp en uitzetting. Diverse merken beschikbaar: Forinn, Gerflor, Gradus, Jumpax en Prinz. Bekijk nu de dilatatie- en overgangsprofielen bij Forinn !

Met dit assortiment kunt u de vloeren van uw klanten uitstekend voorzien van de juiste profielen. Er is een keuze aan profielen die hoogteverschillen. Alu lino afdekstrip mat zilver 8mm. Vind de fabrikant Aluminium Vloer Strip van hoge kwaliteit Aluminium Vloer Strip , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Project: Vloer en RVS afdekstrip te Amsterdam.


Bij dit project werd aan ons gevraagd of wij de bestaande houten vloer welke voorzien was van RVS platen wilde verwijderen en een nieuwe houten vloer waarop vloerbedekking kon worden gelegd wilde aanbrengen. Verbindt laminaatvloer met andere vloerbekledingen op dezelfde hoogte. Inclusief PVC strip voor een perfecte aansluiting. Voor een perfecte afwerking tussen verschillende vloerhoogtes en hogere deurdrempels, tegels, muurkasten, enz.


Deze rubberen kabelgoot is de oplossing voor losliggende kabels op de vloer , de kabels worden netjes weggewerkt zodat niemand er over kan struikelen. Met JéWé parket- en tapijtstrips (vloerprofielen) kunt u gemakkelijk een vloer afwerken of een overgang creëren tussen twee verschillende vloertypes. Masters 1zelfklevende afdekstrip zilver 38mm lengte 300cm. Afdekstrip ofwel dilatatieprofielen geven de vloer ruimte voor krimp en uitzetting. Ik heb nog nooit een overloop van tegels naar (houten) vloer gezien zonder afwerk strip.


Enkele redenen dat dit niet gedaan word zijn bijv.

De vloer bolt, of trekt de tegel van de vloer af als je pech hebt. Ten tweede zal je altijd een naadje zien. Heditex BV is een groothandel voor woninginrichting te Vlaardingen, Zuid- Holland.


PVC vloeren - Laminaat - Parket - Plinten - Zonwering - Lamellen - Vouwgordijnen - Meister verlichting Ook hebben wij diverse gereedschappen van verschillende merken zoals Stanley, . De combinatie van de rubberen strip aan de lange zijde en de sealing aan de kopse zijde, biedt een blijvende bescherming tegen vocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts