vrijdag 28 oktober 2016

Standaard trappen

Trappenmakers met oog voor kwaliteit! U bent verzekerd van een trap die past bij uw woning en uw manier van leven. Woodtex heeft een breed assortiment (houten) trappen. Bekijk in onze toonzaal een deel van ons aanbod: molenaarstrappen, zoldertrappen, designtrappen,.


Assortiment houten trappen en onderdelen. Maatvoering nieuw bouwbesluit trappen entrapgaten Architectuur is de eerste fase van nieuwbouw en renovatie.

Wij staan voor het op maat maken van de traditionele houten trap , die je bijna in elke woning tegenkomt. De trappen die wij leveren worden op maat gemaakt. Met of zonder hekjes en leuningen. Ze kunnen zowel in open als dichte uitvoering worden geleverd. Bekijk een selectie van onze gemaakte houten trappen.


Maak uw eigen trap op maat en naar uw wensen. Hoograven ontwerpt, ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige standaard - en exclusieve trappen. Hoograven Traptechniek ontwerpt, ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige houten trappen.


Enkel met de trap zitten we een beetje sloot.

Het zou gewoon een basistrap zijn die in ons huis komt. Hoeveel plaats moeten we in onze hal voorzien voor de trap ? Zou er eens iemand de afmetingen kunnen geven van een standaardtrap en hoeveel plaats we dan in onze hal en nachthal moeten voorzien? Van landelijk, modern tot uitgepuurd design. Op maat van uw interieur. Via deze verbinding verplaatst men zich lopend zowel horizontaal als verticaal, om zo van het ene niveau naar een ander te komen (door klimmen of dalen).


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Een trap is meestal een vast onderdeel van een gebouw, . Een moderne trap kan van uw huis of kantoor een compleet plaatje maken. Over het algemeen worden er bij moderne trappen andere materialen gebruikt dan bij een standaard trap. U kunt hierbij denken aan kenmerkende en robuuste materialen als staal, ijzer en glas. Ongeacht stijl of materiaal zijn er een aantal voorwaarden waaraan een trap moet voldoen om comfortabel en veilig te zijn.


Op deze manier krijgt uw trap een moderne en. Koop of Verkoop houten trap op Marktplaats. Rechte steektrap met stootborden. Door het gebruik van RVS- slipstrippen en RVS-leuningen en leuninghouders wordt dit een moderne trap.


De verlichting maakt het helemaal af. Eiken trap met bordes, geprofileerde spillen en bloktrede. Onder de trap is een opbergruimte gemaakt, zodat er bergruimte ontstaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts