maandag 31 oktober 2016

Iphone 6 glas bestellen

Het glas (met OCA) is van de hoogste kwaliteit. Let op: dit onderdeel is voor de professional! Je hebt speciale apparatuur nodig om dit glas (met OCA) op het LCD te bevestigen.


Dan kunt u er ook voor kiezen om alleen de glasplaat te vervangen. Dit is lastiger dan het vervangen van een compleet scherm, maar wel veel . Het product is van originele kwaliteit en is 1 getest en werkend.

Uur besteld , zelfde dag verzonden met postnl! Geachte bezoeker, bestellen ? Screenprotector van gehard gorilla glas. Naast het repareren van het scherm, is ook het vervangen van de batterij iets wat bij Partly gemakkelijk kan. Met een screenprotector voorkom je dit. Daarnaast zijn ze gemakkelijker te plaatsen dan plastic beschermlagen.


Het tempered glass voor je. Dit dun laagje glas , kan enorme.

Het geharde Japanse gelaagde glas is 9x sterker dan. Gratis verzending vanaf € 4(NLBE). Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9. Produkt und Zubehör ist im Preis und Leistung gut.


Tempered Glass , en PET folie screenprotectors. Glas mit Bildschirm zu bestellen. Das Wechseln ist eher schwierig. Het scherm werkte nog volledig,. O, en het glaasje wat ik besteld ha bleek nadien helemaal geen glas te zijn.


Op werkdagen voor 14:uur besteld , morgen in huis. Hij is te kopen in twee formaten, het grootste model met een ,inch scherm en het kleinere model met een inch scherm. De beide modellen bevatten een Retina HD scherm. Samsung reparatie, Samsung Galaxy Skapot? De screenprotector is 1 transparant en je touchscreen blijft volledig bruikbaar.


Beschermt je toestel bij vallen, stoten, krassen en waterdruppels. Scherpe voorwerpen zoals sleutels kunnen je scherm . Op zoek naar een tempered glass screenprotector?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts