maandag 24 oktober 2016

Brandwerend plafond

EuroBoard-P is een lichte brandwerende plaat voor het bekleden van plafondconstructies. De plaat is makkelijk te bewerken en voldoet aan de brandwerende eis van minuten tussen een vloerconstructie en bovenliggende woningen uit het Bouwbesluit. Wanneer een zeer hoge brandwerendheid en geluidsisolatie vereist is worden Gyproc Classic RF plafonds toegepast. Deze plafonds snel en droog te monteren , zodat een korte doorlooptijd binnen het bouwproces gegarandeerd is.


Ideaal om toe te passen als brandwerend plafonds in woningbouw- en . In het brandboek vindt u Gyproc brandwerende systemen voor staalbekleding en Gyproc ProLock brandwerende inspectieluiken voor wanden, plafonds en schachtwanden.

Ook zijn de bekledingsdikte-tabellen voor de verschillende kritieke staaltemperaturen in het boek opgenomen. Deze informatie is gelijk aan het . Ik wil een plafond maken in de garage, onder de houten balken. Ik ben een aapartement in amsterdam aan het verbouwen en wil een nieuw plafond aanbrengen (stuc met riet is verwijderd.) Met het oog op splitsingseisen: hoeveel minuten brandwerend moet het plafond zijn? Oud plafond vervangen en.


Brandwerend plafond zolderkamer. Een brandwerend systeemplafond haalt in combinatie met het bouwkundig plafond een bepaalde brandwerendheid. Om een hoge brandwerendheid te realiseren is het van groot belang om al tijdens het . Waar is de opbouw van een EI-plafond terug te vinden en waar vind ik het geldende brandrapport?

Om de gevraagde weerstand tegen brand te bekomen, moet de integrale opbouw gevolgd worden die in het relevante brandrapport beschreven staat. Die informatie is overgenomen in onze brochure . In functie van het type profiel is er een indeling gemaakt per type plaat (Gyproc Rf of GlasRoc F) en per toepassing (ligger of kolom). Uit deze tabel kan men aflezen hoeveel platen en welk type . Met een brandwerend plafond van Knauf AMF bent u in geval van brand veilig.


Laat u nu informeren over onze plafondsystemen. Een houten vloer zonder bescherming bezit een brandwerendheid van ongeveer minuten. Voor hogere brandwerendheden is een brandwerend plafond noodzakelijk. Deze norm beschrijft een testmethode voor een afgehangen plafond met een bijzondere functie: het . Het bouwbesluit maakt geen onderscheid tussen het bouwplafond en het systeemplafond.


Dus als u een brandwerend systeemplafond wilt moet u weten wat de gevraagde brandwerende . Zijn wij verplicht om een brandwerend plafond aan te brengen, of is dit niet nodig. Wij zijn bij een aantal horecazaken langsgeweest met de vraag hoe zij dit gedaan hebben. De heeft het wel, de ander niet. Kortom wij zien door de bomen het bos niet meer. Heeft iemand hier ervaring mee?


Bij verlaagde plafonds is de holle ruimte tussen de hoofdconstructie en het plafon het plenum, te gebruiken voor . Knauf brandwerende plafondssystemen met gipsplaat. De systeemgarantie geldt alleen als u exclusief gebruikmaakt van onderdelen van het merk Knauf.

Een compartiment zorgt dat de brand beperkt blijft tot een bepaalde zone. Door brandwerende wanden en plafonds te gebruiken kan het vuur niet overslaan naar omliggende zones. Voor het brandwerend maken van uw plafond heeft Preficon altijd de perfecte oplossing! De brandweerstand is de tijd dat de scheidende functie.


Wij zijn dan ook niet voor niets al jarenlang een zeer prominente speler op het gebied van passieve brandpreventie. Door deze ervaring kunnen wij u zeer goed adviseren over het brandveilig maken van uw pand. Door de langere brandwerendhei kunnen de platen een oplossing zijn voor toepassing in zorgvastgoed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts