dinsdag 18 oktober 2016

Vloerkleed wol wit

Een wit wollen vloerkleed is het toppunt van verfijning. Met Ayush doen we daar nog een schepje bovenop. Door de grote passie en zorg waarmee dit witte kleed gemaakt is, straalt de hoge kwaliteit je tegemoet.


Elk vloerkleed wordt met de hand gemaakt van hoogwaardige wol uit Nieuw Zeeland. Het vloerkleed heeft een platte structuur en is makkelijk toepasbaar. Nu bestel woensdag in .

Geweeft,wollen kleed ,roozwart,groen,blauw, wit. Ook geschikt ,om iets anders van te maken,kussens o. Vind vloerkleed wol wit op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Alle soorten en stijlen vloerkleden.


Van handgeknoopt tapijt tot speelkleed. Kies voor een rond of juist een rechthoekig vloerkleed , of kies voor een trendy schapenvacht. Handgeknoopte Berber tapijten van natuurlijke wol.

In onze uitgebreide Berber collectie treft u een brede keus voor ieder budget, maar altijd een goede eerlijke kwaliteit. Ook kunnen wij alle Berber vloerkleden uit onze collectie op maat laten maken. En indien nodig kunt u bij ons ook uw berber tapijt laten reinigen. Vloerkleed Vincentia Turquoise.


Schapenvacht Iceland wit. Gemaakt van wol en polyester is het een hoogwaardig zwaar wollen vloerkleed. Het kleed is slechts mm dik en heeft een grove noppenstructuur.


Met een tijdloos karakter siert het vloerkleed dan ook elk interieur. Ben je op zoek naar een prachtig vloerkleed ? Kant en klare vloerkleden vind je op leenbakker. Bestel vloerkleden bij vtwonen. Materiaal: 1 Bikaner wol.


Drogen: Kan niet in de droger. Stomen: Professioneel stomen met koolwaterstoffen - mild programma.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts