donderdag 27 oktober 2016

Parkeerbeugel met slot

Met de gepaste sleutel legt u de beugel neer als u zelf wenst te parkeren, en wanneer u wegrijdt, zet u de beugel weer omhoog. Parkeerbeugel Flexy - Cilinderslot. Bestelnummer Selecteer type sluiting. Gemakkelijk aan te brengen: bevestigingssokkel.


Helling tot 45° bij een frontale of laterale schok.

Automatische afsluiting door blokkering van het slot. Een effectieve manier om parkeerplaatsen privé te houden is de omklapbare parkeerbeugel. Deze thermisch verzinkte stalen beugel is te ontgrendelen door middel van een cilinderslot. De parkeerbeugels kunnen zowel op betonvloeren, asfalt als op straatwerk worden gemonteerd.


Op te halen in wijk aan zee. Uw parkeerplaats is permanent gereserveerd met de Amach parkeerbeugel. Deze praktische parkeerbeugel is eenvoudig te bedienen.

De speciale sluitlip voorkomt vervuiling van het slot , zodat de Amach soepel in en uit blijft klappen. Met de Amach parkeerbeugel kiest u voor topkwaliteit en betrouwbaarheid! Safety Made Easy door Seton. Ik heb in mijn appartementencomplex twee prive parkeerplaatsen.


Het slot van de parkeerplaats van de auto van mijn vriendin zat vanavond muur en. De sleutel gaat er niet goed meer in en ronddraaien is ook vaak een groot. Een parkeerbeugel is een metalen beugel die u omhoog kunt zetten zodat het onmogelijk is om een wagen op die plaats te parkeren. Er zijn allerhande modellen en uitvoeringen beschikbaar.


De eenvoudigste beugels zijn voorzien van hangsloten of cilindersloten. Om ze omlaag te klappen dient u het slot. Slotenspecialist Fedi is al jaren gespecialiseerd in het vervangen van slot cilinders in Houten en regio Houten. Reserveer je parkeerplaats met de ParkPoint Benelux handmatige parkeerbeugel PP-H01ZC.


Diverse uitvoeringen, diverse prijzen. Bekijk ons volledige assortiment online. Kwaliteit, eenvoudig bestellen, snelle levering en montage.

Bij normale gebruiksfrequentie hoef je de accu zelden nog aan de oplader te leggen, want deze gaat tot wel maanden mee! Tip: - Niet onnodig op de beugel rijden, zo nu en dan even schoonvegen en het slot smeren vindt de beugel bijzonder prettig! Personaliseer je parkeerbeugel. Elke handmatige parkeerbeugel kunnen wij leveren met een betonplaat.


Deze betonplaat (ruim 3kg) schermt de parkeerbeugel in neergeklapte positie volledig af waardoor de kans op schade aan de beugel of auto minimaal is. Slot : cilinderslot met sleutels. De stalen verzinkte parkeerbeugel AR5is een 3-puntsparkeerbeugel PARKY en is geschikt voor het reserveren van een parkeerplaats. De PrivaPark parkeerbeugels zijn een luxe en verbeterd alternatief voor de ouderwetse, handmatig bedienbare parkeerbeugel met slot. De beugel kan worden vergrendeld met een slot.


U kunt de parkeerbeugel op afstand omhoog en omlaag bewegen met een afstandsbediening. Ook kunt u kiezen voor een ander bedieningssysteem, zoals via de . Professionele parkeerbeugel uit gegalvaniseerd staal met een ingebouwd slot en éénvoudig te installeren. Perfect om wild parkeerders weg te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts