woensdag 19 oktober 2016

Pax schuifdeuren

Bekijk en bestel ze op IKEA. Afbeeldingen van pax schuifdeuren Meer afbeeldingen voor pax schuifdeuren Afbeeldingen melden Bedankt voor uw feedback. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Je bepaalt alles helemaal zelf: afmetingen, kleur en stijl. PAX kast met schuifdeuren.

Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Mooie schuifdeuren voor een pax kast met maat 300x236cm. De rails en ander bevestigingsmateriaal zit er bij. De kast zelf wordt niet verkocht.


De deuren zijn nog in uitstekende staat. Voor een kast van 2x 2cm. Schuifdeuren frosted glass voor ikea pax kast.

Afmeting per deur: 1x 1cm. Bestaat uit: twee kasten van 1meter breed en meter hoog (wit hoogglans). Lichte beschadigingen aan bovenzijde. Getoonde foto is een kopie.


Wegens verhuizing te koop twee pax kast aluminium schuifdeuren met gehard glas en verdere bijbehorende accessoires. Breedte meter hoogte 2cm. Ik heb deze pax schuifdeuren over (inclusief beslag). Dit jaar nieuw gekocht voor 35-. Voor de montage van dit meubel vereist twee personen.


Deze meubels moeten worden bevestigd aan de muur met de meegeleverde wand sluiting. Voor verschillende muren vereisen verschillende soorten wandbeslag. Kies geschikt is voor uw muren (niet meegeleverd).


Op oktober zouden zij deze goederen leveren. De ombouw van de kast zonder de schuifdeuren zijn eind november geleverd. Type klus: IKEA kast: Pax. Materiaal verzorgd door: Niet van toepassing.

Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Ikea pax kast schuifdeuren monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts