donderdag 20 oktober 2016

Subsidie dubbele beglazing

Lees snel het antwoord en bekijk handige bespaartips op Dubbelglasprijzen. Ben je van plan om dubbelglas te kopen? Bekijk deze website met complete informatie.


De BTW-regeling is geen subsidie maar wel een verlaging van het BTW-tarief waardoor je goedkoper uit zal zijn. Verder is er een speciale subsidieregeling voor .

Dubbel glas of isolatieglas isoleert veel beter dan enkel glas. De overstap naar dubbelglas is vaak de beste energiebesparende maatregel . Om je over de streep te trekken zijn er verschillende subsidies. Dankzij het isolatieglas houd je de warmte beter binnen en . In uw woning kan veel warmte verloren gaan via de ramen.


Door enkele beglazing of gewoon dubbel glas te vervangen door hoogrendementsglas, kunt u heel wat energie besparen. U kunt alleen het glas zelf vervangen, maar soms is het beter om ook het schrijnwerk en dus het volledige raam te vervangen.

Daar waar je voorheen alleen in de herfstmaanden herfststormen ha komen deze nu het hele jaar voor. We hebben weersomstandigheden die helemaal niet bij ons land . En hoeveel bedraagt de subsidie ? Hier en daar hebben we gehoord dat je evt. Weet iemand hier meer over ? Subsidie voor dubbele beglazing. Alvast bedankt voor de moeite ! Gaat u als Verenigingen van Eigenaren (VvE) voor uw gebouw en appartement( en) maatregelen nemen voor energiebesparing? Daarnaast is er subsidie voor advies en een MJOP.


Heeft u recht op dubbel glas subsidie ? Vaak zijn er speciale regelingen voor het verbeteren van de isolatie, bekijk per gemeente wat er mogelijk is! Dit zorgt er in zekere zin voor dat het verdwijnen van het gros van de subsidies niet direct als een nadeel hoeft te worden ervaren. Wie subsidie krijgt voor het toepassen van minstens twee verschillende soorten isolatie, kan daarnaast ook subsidie krijgen voor aanvullende maatregelen. Dat zijn bijvoorbeeld isolerende deuren, energiezuinige kozijnen bij de toepassing van driedubbel glas, warmteterugwinning of een vraaggestuurd . Als je weet wat je besparing per jaar is kun je uitrekenen in hoeveel jaar de investering lonend is.


Hoe meer of hoe hoger de subsidie is bepaalt dan ook weer die terugverdientijd.

De subsidie heeft invloed op de terugverdientijd van de investering. Een investering in dubbel glas is vandaag de dag bijzonder populair. Steeds meer mensen die over een eigen woning beschikken willen er namelijk graag alles aan doen om deze zo energiezuinig te maken. Het toepassen van een doorgedreven woningisolatie in met name het dak en de vloer is wat . Zo wordt energie besparen en zelf opwekken nog voordeliger. Al ons glas wordt op maat gemaakt.


De voorwaarden waren: U bent particuliere eigenaar en bewoner van een woning in Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts