dinsdag 25 oktober 2016

Vierkant rozet

Dit artikel maakt deel uit van het uitgebreide assortiment van deurbeslag en accessoires. Passend bij deurkrukset Lopes. Type(nummer), Vierkant voor WC. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Deurkruk vierkant op vierkant rozet.

RVS deurkrukken van RVS Land. Keuze uit een groot assortiment voor de laagste prijzen. RVS knop op vierkant rozet. De deurkrukken van Intersteel zijn er in allerlei vormen en kleuren. Voor elke woonstijl bestaat wel een deurkruk die een extra element toevoegt aan uw interieurdesign.


Deze slanke deurkruk Hera op vierkant rozet in. Koop nu uw deurkrukken op vierkant rozet bij DecoDeurbeslag. Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires.

Door de combinatie met donker ebbenhout, heeft deze kruk een bijzondere uitstraling. Deze deurkruk wordt per paar geleverd en is inclusief vierkant rozet. U heeft de keuze uit deurkrukken op vierkante rozetten , maar u kunt ook de deurkrukken combineren met rechthoekige schilden.


Daarnaast kunt u deze lijn ook uitstekend gebruiken voor buitendeuren. Voeg toe aan winkelwagen. De vierkante lijn is verkrijgbaar in diverse . Product toegevoegd aan wishlist.


The product is already in the wishlist! Van Leeuwen International is fabrikant van exclusief bouw- en interieurbeslag. Het merk INTERSTEEL biedt technisch hoogwaardige- en esthetisch fraaie hang- en sluitwerkoplossingen voor elke woonstijl . Krukken worden per paar op rozet geleverd. Deze strakke deurkruk met een vierkante rozet past perfect in een modern interieur.


De inox look zorgt voor een elegante uitstraling. Het deurkrukset Wild van het merk Yale bevat een eenvoudige montageset. Geschikt voor binnendeuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts