dinsdag 25 oktober 2016

Antraciet vloertegels 60x60

Lagere prijs per mbij een groter oppervlak. Koop veilig online of kom langs in onze showroom! A-kwaliteit tegels voor de beste prijs. Beste kwaliteit vloertegels 60xonline kopen bij Tegel Outlet Tiel.


Keuze uit 1vloertegels 60x60.

Meer afname = meer korting. Het resultaat zal verbluffend zijn en zeker niet op . Vind vloertegels 60xop Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vloertegel Pistol antraciet 60xgerectificeerd. Levertijd: 1-werkdagen.


Nu voor: € 1per m² incl. Door het formaat creëer je een ruimtelijk effect.

Ook te verwerken als wandtegel en geschikt in combinatie met vloerverwarming. Op elke vloer past een tegel … Maar welke? Deze vorstbestendige Element vloertegel met een natuurlijke look is geëmailleer waardoor hij goed bestand is tegen basen en zuren. Ook geschikt voor je badkamer en keuken, dus. Door en door gekleurde vloertegels met de hoogste slijtklasse.


Met deze tegelcollectie haal je de perfecte basis voor een karaktervolle vloer of wand in huis. Combineer met een 20xtegel met print uit de VT Wonen Neo collectie en je he. Compleet aanbod grijze vloertegels. Geschikt als wandtegels en als vloertegels.


Heb ook voegsel van mapei antraciet kleur. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan. Bekijk hier ons online aanbod! Keramische vloertegels serie Milano City, Merk: Pastorelli, Italië.


Zet de eerste stap in uw nieuwe, gerenoveerde badkamer op vloertegels van Badkamerdepot. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen! Op zoek naar een mooie en stevige vloertegel ?

Indicatie levertijd: 2-werkdagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts