maandag 24 oktober 2016

Iphone 6 glas bescherming

Tempered glass is drie keer zo sterk als plastic en sterker dan normaal glas en biedt veerkrachtige en . Premium glas screen protector voor. Met een screenprotector voorkom je dit. Screenprotectors die gemaakt zijn van glas voelen vrijwel hetzelfde als het scherm van je telefoon.


Daarnaast zijn ze gemakkelijker te plaatsen dan plastic beschermlagen. De glasplaten bieden een gemiddelde- tot hoge bescherming voor .

De screenprotector is 1 transparant en je touchscreen blijft volledig bruikbaar. Beschermt je toestel bij vallen, stoten, krassen en waterdruppels. Scherpe voorwerpen zoals sleutels kunnen je scherm . Bij deze screenprotectors is de kans nihil op een luchtbel. Nu staffelkorting (al vanaf stuks) op alle merken tempered glass screenprotectors! Bekijk hier onze actiepagina en lees hoe u kunt profiteren van deze waanzinnige actie!


Doordat het scherm wat groter is geworden is het oppervlak wat kan beschadigen ook groter geworden. Er moet nu dus iets meer worden beschermd als je jouw toestel schadevrij wil houden. Deze screenprotector van gehard glas biedt optimale bescherming voor het scherm van je smart.

Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie. De hardheid van de tempered glass screen protector wordt gemeten aan . Bestellen Bekijk product.


Deze zijn gemaakt van gehard glas en zorgen voor extra val- en stootbescherming. Gelaagd glas ter bescherming. De screen protector is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit gelaagd glas dat maximale bescherming biedt tegen krassen. Maar wat is het eigenlijk?


En kun je het beste kiezen voor glas of plastic? Telkens karteltjes of barsten aan de randen van het glas. Heb nu al een jaar een 9H glas protector van Pantzerglass en deze is super degelijk gebleken. Bovendien voelt de oppervlak glad . Allereerst biedt een screenprotector van glas een betere bescherming tegen vallen dan folie, omdat het glas een gedeelte van de klap kan opvangen. Optimale bescherming van het display van jouw toestel.


Tempered Glass Screen Protector is een ultradunne beschermlaag van gehard glas. Het glas heeft een hardheid van 9H (H staat voor hardheid). Zo hard als staal, zo helder als glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts