donderdag 8 mei 2014

Rooy makelaardij roosendaal

Roosendaal , Nispen, Wouw en Wouse-Plantage. Bekijk alle huizen van deze makelaar op funda. Koopwoningen, Huurwoningen. Het woningaanbod bestaat uit woonhuizen en appartementen. Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.


De meest volledige site met ruim 66. Bedrijven in dezelfde branche. NOORLANDER EN VAN VEEN MAKELAARDIJ B. De stembussen zijn gesloten. Stemmen is mogelijk vanaf augustus!


Woningmakelaarvanhetjaar. Begeleiding bij het kopen van deze woning nodig? NL, de eerlijke huizensite van Nederland met het actuele woningaanbod. Deze makelaar is gevestigd aan de President Kennedylaan 1. De Rooy Makelaardij is aangesloten bij een branche-organisatie, namelijk de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).


Neem telefonisch contact . VR Makelaars voorheen Van Rooij Makelaardij. Ludo van der Eijken Makelaardij o. Molenstraat 4 Kade 3 President Kennedylaan 1. Servicegerichte makelaars attenderen je op het regelen van adreswijzigingen direct na het tekenen van het contract. Omschrijving Eengezinswoning type EEen hoekwoning met achtertuin voorzien van berging en twee eigen parkeerplaatsen grenzend aan het unieke gebouw van de Ambachtsschool, nabij binnenstad en station.


Modern en ambachtelijk wonen gaan hand in hand in dit bijzondere woningtype. Deze sfeervolle woning, gesitueerd op d m² 1dimo Kamers 4. Wij verkopen woningen in Waalwijk, Tilburg, Kaatsheuvel en Drunen. Wij vinden persoonlijke aandacht voor de klant erg belangrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts