maandag 12 mei 2014

Buitengevel stucwerk

De prijs voor het stucen van de buitenmuur hangt af van de stucadoor, de conditie waarin de muur verkeert en wat de wensen zijn van de klant. De kosten zullen doorgaans hoger uitvallen omdat buiten stucwerk bestand moet zijn tegen wisselende milieu invloeden. Omdat we toch een prijsindicatie willen geven gaan we . Wat voor stucwerk is er allemaal mogelijk op de buitengevel van uw huis? Op deze pagina geven wij u advies over de beste materialen en de prijzen om uw gevel te laten stucen.


Dan is het stucen van de buitenmuur een perfecte optie.

Een buitenmuur stucen is geen gemakkelijke project, tenminste niet als de buitenmuur er ook strak en mooi uit moet komen te zien. Kan jij wel een stukadoor gebruiken. In deze aflevering zie je hoe je een buitenmuur moet stucen.


Door buitenmuren te laten stucen zorgt u voor een betere isolatie van uw woning. Pleisterwerk voor uw buitengevel om te beschermen tegen vocht problemen. Het stucen van een buiten gevel geeft veel voordelen. Benieuwt naar de prijzen?


Stucwerk op uw buitengevel laten aanbrengen?

Bij het ontwerpen van een gevel biedt gevelstuc de oplossing. Met sierpleister zijn er onbegrensde mogelijkheden voor gevelafwerking. De buitengevel stucen zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uitziet, zeker wanneer ouder stucwerk of steen op de buitengevel gescheurd of afgebrokkeld is.


Het exterieur van uw woning of bedrijfspand is een blikvanger en valt mensen altijd het eerst op, daarom doen wij ons best om buitengevels. Omdat de gevel bloot komt te staan aan weersinvloeden van buitenaf is het zaak dat er het juiste materiaal gebruikt wordt. Omdat de stuclaag bestand moet zijn tegen de weersinvloeden, met name regen, gebruiken wij voor buiten stucwerk altijd klak cement gebonden specie ook wel cementmortel . Energiebesparing is vandaag de dag een hot item.


De vraag in kostenbesparende isolatiemiddelen is . Bij renovatie is het uitgangs- punt vaak dat aan de gevels van woning(en) zo weinig mogelijk wordt veranderd. In sommige ge- vallen is het zelfs een eis helemaal niets te veranderen, bijvoorbeeld omdat een gebouw valt onder. Isoleren zonder koudebruggen met de buitengevelisolatie van IsoBouw. Afwerking met nat stucwerk of droge gevelbekleding? De gevel laten stucen heeft verschillende voordelen: Je gevel stucen is een moderne manier om je woning op te frissen: door de gladde look van de muren krijgt je huis een eigentijdse uitstraling.


De buitenmuur kan blijven ademen: de gevel is waterdicht en beschermd tegen de . Geef uw gebouw stijl en karakter. De profielen van Domostyl lenen zich voor allerhande buitentoepassingen. Is de ondergrond niet vlak (zie detail op pag 22) dan komen de platen ten . Buitengevelisolatiesystemen worden in de meeste situ- aties bevestigd door middel van verlijming van de isola- tieplaten.

Wilt u de buitengevel stucen? Wij zijn een ervaren stucadoorsbedrijf uit Volendam. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten stucwerk , spuitwerk en sierpleister maar ook schilderwerk en gevelisolatie. U bent bij ons verzekerd van. Uw woning of bedrijfspand mooi en duurzaam isoleren?


Kies dan voor buitengevelisolatie met pleisterwerk of steenstrips. Je huis krijgt het een geheel andere uitstraling door de buitengevel te stucen. Het is belangrijk om de uitwendige hoeken van het stucwerk en hoeken bij deuren en kozijnen te beschermen met hoekbeschermers, die geschikt zijn voor dikpleister. Het kan zijn dat je hiervoor een.


Doe dit minimaal uur van tevoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts