dinsdag 13 mei 2014

Oud perzisch tapijt

In de Bijbel wordt al gesproken over het gebruik van kleden voor de versiering van de tempel. Het oudst bekende geknoopte tapijt is de zogenaamde Pazyryk. Afmetingen: 4x 3cm.


Kosten verzenden voor koper of ophalen. Vind oud perzisch tapijt op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Tapijt verkeerd in top staat. Circa jaar oud maar in perfecte conditie! Gekocht in de jaren dus oud. Maar hij ziet er nog tip top uit. Verzendkosten voor koper. Onzin bieders worden verwijderd.


Antieke en oude tapijten in uitmuntende staat maken ook deel uit van de Perez Collectie. Oosterse tapijten zijn er in veel verschillende vormen en kleuren. Soms is het lastig kiezen als je wilt investeren in een vloerkleed.

De prijs is afhankelijk van een aantal dingen die je alleen . We weten over het algemeen waar ze vandaan komen en hoe oud ze ongeveer zijn. Deze antieke Oosterse kleden hebben een prachtige uitstraling en zijn echte eyecatchers in uw interieur! Interior museum in Pari… € 2000. Deze blauwe originele pers is onwijs gaaf met zijn diepe blauwtinten en paarse kleurnuances. Een uniek exemplaar, van een groot formaat en afkomstig uit Iran.


Eentje die ik wel even wilde uitlichten. Dit handgemaakte vintage tapijt geeft een enorme sfeer aan uw woonkamer die bepalend is voor de totale uitstraling van uw interieur. De afmetingen van dit prachtige vloerkleed is . De vraag is: u heeft een oud of antiek kleed en u weet niet wat het waard is, krijgt u een realistische prijs?


Eén die je al lang niet meer gebruikt, maar waar je met geen mogelijkheid afstand van kan doen? Omdat het van je oma is geweest of omdat je het gewoon heel mooi vindt? Zonde om het te laten verstoffen. Waarom laat je er geen tafel van maken? Vloerkleed Moods Oudroze No.


Ik vond ze lelijk, maar inmiddels had ik maar al te graag zo'n tapijt hier op de vloer gehad. Ze zijn namelijk ontzettend hip en pas een paar jaar . Perzisch vloerkleed Magic.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts