dinsdag 13 mei 2014

Bik lichtkoepel prijslijst

Zonwerend en toch super helder. Onze producten zijn overeenkomstig Europese wetgeving met CE gemarkeerd. U kunt met onze producten voldoen aan de eisen die het bouwbesluit stelt. Elke dag weer bezorgt daglicht ons nieuwe energie.


Thuis, buiten en op het werk.

Kijk snel in onze webshop voor ons ruime assortiment lichtkoepels. Uitsluitend te bestellen als combinatie. Lich tkoepel C, inbraakw erend opstand. Webwinkel voor het bestellen van daglichtproducten zoals de BIK SkyGlass, de All-in-one Daglichtkoepel en de SkyTube Helios.


De vertrouwde kwaliteit lichtkoepels van BIK en Vaculux verkopen wij nog steeds onder de naam BIK lichtkoepel. De BIK koepels zijn te bestellen bij één van onze 7JET BIK dealers . Ottevaere- BIK wordt Obelux.

Op zoek naar lichtkoepel afmetingen of prijzen van een VELUX lichtkoepel ? Lees dan snel meer op deze pagina. Door toepassing van glas ontstaat een hoge geluidsisolatie voor geluid van buiten, anders dan bij een kunststof lichtkoepel. Wij bieden u zowel PV als poly ester opstanden.


Om het u gemakkelijk te maken zijn nu ook de venti latieopstanden in de prijslijst opgenomen. Prijswijzigingen , druk- en zetfouten voorbehouden. Alle prijzen zijn exclusief BTW.


Ze vormen niet alleen een aanwist voor woningen, scholen en zorginstellingen, maar ook voor kantoorpanden, productielocaties en hallen. STABUbestektekst BIK lichtkoepel acrylaat VND. Lichtkoepels van BIK zijn breed toepasbaar. OPENXMLFORMATS- OFFICEDOCUMENT.


Lagere systeemprijs dan traditioneel. In stelling: hoe belangrijk zijn goed isolerende lichtkoepels ? Dennis Kok, Product Manager van JET BIK Producten en JET BIK Projecten: “Meerwandige lichtkoepels voldoen aan strenge isolatie-eisen” . Bijbehorende opstand kunnen wij u ook leveren kies hier in de prijslijst. Met een ventilatie-opstand kunt u de lichtkoepel ook gebruiken als ventilatieraam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts