maandag 12 mei 2014

Reglit glas

U profiled channel glass. Met de constructieve glazen u-balken zijn oneindig lange buiten- en binnenwanden te creëren die lichtdoorlatend en isolerend zijn. Daarnaast wordt in de markt dit product ook wel U- glas of profielglas genoemd. Reglit beglazing wordt veelal toegepast als gevelbekleding.


Onze projecten laten zien dat Reglit voor . Ook gekend als : reglit , profilit, linit, U- Glas.

Een productvariant van figuurglas is het U-vormige profielglas dat volgens EN 5deel d. Tevens bieden ze een hoge bescherming tegen zonnewarmte, weer en wind. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen. This highly durable product allows light to enter buildings whilst presenting. Glascentra Bavikhove profilit glasbouwelementen zijn uv-bestendige elementen en hebben hoge lichtdoorlaat en optimale kleurweergave. Glascentra levert, plaatst en herstelt voor particulieren en bedrijven, glazen deuren,vervanging van enkel naar dubbel,veiligheidsglas,balustrade, hoogrendementsglas,spiegels.


Glasimpex is uw specialist in constructieve beglazing. Het glas heeft een grote lichtdoorlaat en wordt . We kunnen maatwerk construct glas leveren en zorgen voor veelvuldig toegepaste glasconstructies.

Zoekt u naar systeemoplossingen of wellicht point-fixed beglazing? Bij het verbouwen van de achterbouw van mijn woning (8m op 4m, hoogte =m hoog) wens ik een grote glazen reglitwand te plaatsen( 3m op hoog). Voor zij die dit niet kennen dat is een groen glas in U-vormige profielen.


De voorgevel bestaat uit een aluminium vliesgevel en reglit - glas elementen. De overige gevels zijn uitgevoerd in een stalen damwand bekleding. De buitenzijde van de appartementen hebben een aluminium gevel.


Wij overwegen om tussen de keuken en de living een stuk wand in Reglit profielglas aan te brengen (ipv een muur te metsen want die zou te veel licht wegnemen). Profilit beglazing toepassingen. This Pin was discovered by Douwe Kelderman. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Het is een balustrade in L vorm , dus ik denk wel dat dit gaat. En kent er mss iemand een plaatser uit West-Vlaanderen? In die tijd zijn we van een klein lokaal magazijn uitgegroeid tot een professionele onderneming waarbij een volledige oplossing op maat centraal staat. Op deze website kan u informatie vinden over onze producten en diensten. Diensten en producten: veiligheidsglas, dubbel glas , deuren, Binnendeuren, Glazen deuren, Spiegels op maat, Isolerend glas ,. Bij Glashandel De Smaele kunt u terecht voor alle facetten van glas : (gekleurde) spiegels, vensterglas, vitrines, Reglit profielglas, dubbel glas , veiligheidsglas, glasvloeren, glazen deuren of . Wij zijn op zoek naar een binnenwand in reglit - glas.


Deze wand komt tussen vloer en plafond. Bijzonder is wel dat het een houten plafond is, dus rekening te houden met uitzetting.

De ene kant komt dan aan een vaste muur, de andere is open. Diese Anordnung erweckt den Eindruck eines geschlossenen Obergeschosses , das auf einem leichten Glassockel schwebt. Located on hectare site on the periphery of Schramberg in southern Germany , this project doubles in size an existing facility of , 000 . Realise the possibilities of channel glass.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts