woensdag 14 mei 2014

Van de rijt tegels

Van natuursteen tegels tot keramische tegels : wij hebben een ruime voorraad. Kijk hier voor alle mogelijkheden! In de virtuele (tegelhandel) showroom van van de Rijt vindt U een klein voorproefje van de totale collectie die van de Rijt aanbiedt.


Bijvoorbeeld natuursteen St. Tevens het adres voor maatwerk natuursteen, tegelzetters en alle gerelateerde andere diensten.

Door de grote hoeveelheid kleuren, maten en soorten is er voor iedere ruimte wel een passende tegel te vinden. Tegelhandel van der Rijt. U bent bij ons al ruim jaar aan het goede adres voor al uw binnen- en buitentegels en.


Sint anthonis vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review. Natuursteen en tegelhandelaar.

Daarnaast hebben we een ruimte waar u een ruime keus kunt maken uit wand- en vloertegels voor uw WC, badkamer of keuken. De Staat Sint Anthonis Tel. Direct contact of een aanvraag indienen bij deze tegelzetter in Volkel? Rubriek Groothandel in bouwmateriaal. In onze showroom aan de Heijenseweg in Gennep kunt u de nieuwste tegels zien in alle kleuren, soorten en maten.


Ook bent u op het juiste . Niet alleen verkopen wij standaard tegels , ook. Routebeschrijving naar hier. Bestemming: NZG Locatie ? Na bestelling van de tegels voor badkamer, toilet en bijkeuken worden deze door van der Rijt de. Van der Rijt BV biedt een breed programma aan keramische wand- en vloertegels. Wij zijn in staat om u snel en vakkundig van de juiste keramische tegels te voorzien.


Behalve dat u kunt kiezen voor een echte houten vloer kunt u ook kiezen voor houtlook tegels. Er kleven diverse voordelen aan het gebruiken van dit soort tegels. Houtlook tegels vallen onder de categorie keramische tegels.


Anthonis onlangs de Scania P2vervangen door een nieuwe Scania P2EEV.

Naast deze showroom kunt u ook een kijkje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts