dinsdag 13 mei 2014

Telescoopladder 3 80 meter

Telescopische aluminium ladder: Geen zin meer om een lastige, te lange ladder te vervoeren? Dan is dit dé ladder voor u! Handig voor thuis, op kantoor, in de garage, in de tuin of in het magazijn. Controleer de spelling van uw. Hoogwaardige aluminium telescoopladder die voldoet aan alle vereisten van de Nederlandse Warenwet en de vernieuwde en strenge EN131.


In vergelijking met andere telescoopladders is deze telescooplader uitgevoerd met een volledig veilig in- en.

Zoek dan niet verder, want wij leveren de beste prijs-kwaliteit verhouding. Deze telescoop ladder kan uitgeklapt worde tot maximaal , 80. Met deze telescopische ladder werk je heel veilig en gemakkelijk tot op een hoogte van 3. De ladder is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium om maximale duurzaamheid te garanderen. Product omschrijving: Telescoop ladder meteen volledig uitgeschoven lengte van ,meter. Ladder is voorzien de AUTOSTEP-functie waardoor de ladder.


Deze gebruiksvriendelijke, professionele telescoopladders zijn toepasbaar voor diverse werkzaamheden. Met deze Giraffe telescopische ladder ,m werk je veilig en stabiel op elke plaats.

Hij is makkelijk te verplaatsen en in hoogte te verstellen. De trap is simpel in te klappen, waardoor je hem makkelijk kunt vervoeren . Telescoopladder , uitschuifbare ladder ,meterMaximaal gewicht 1kg. Nu met dwarsbalk voor meer stabiliteit en softclose systeem voor inschuiven, met een handeling schuift de ladder in, geen risico voor klemmen vingers!


Elke trede afzonderlijk te . Meer stabiliteit en stevigheid dankzij het unieke driezijdig profiel. Professionele telescoopladder van het gerenomeerde merk Telesteps. De maximale uitschuifbare lengte van de ladder is , meter ! De telescopische ladder is uit te schuiven tot diverse lengten.


Hierdoor is deze ladder voor de. Deze professionele telescoopladder voldoet aan de EN-131-normering en is zeer eenvoudig uit- en in te schuiven. Of de ladder is zo zwaar dat je door het heen en weer sjouwen spontaan rugkla.


Met een ingeklapte lengte van maar 0. Deze ladder is uit te schuiven tot elke gewenste lengte tussen de en ,meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts