dinsdag 13 mei 2014

Kunststof dakplaten serre

Kanaalplaten worden voornamelijk uit de grondstoffen polycarbonaat en acrylaat gefabriceerd. De – vaak wat duurdere – acrylaatplaten worden veelal voor terrasoverkappingen en serres gebruikt. Dit maakt het materiaal goed geschikt als dakbedekking voor carports, serres en veranda's. Polycarbonaat is een stevig, hard en doorzichtig kunststof dat goed tegen warmte kan.


De kunststof dakplaten van polycarbonaat worden daarom veelvuldig gebruikt door Mellizo.

Deze platen hebben wij in verschillende kleuren zoals glashelder, opaal wit en bonskleurig en ook polycarbonaat platen met een speciale zonwerende coating waardoor het minder snel warm wordt onder deze speciale polycarbonaat platen. Aluminium profielen voor het monteren van beglazing, polycarbonaat platen, plexiglas en veiligheidsglas. Met onze profielen heeft u de vrije hand in het ontwerpen en monteren. Voor het maken van een overkapping, carport, afdak of een geïsoleerde serre.


Voor iedere toepassing en elk budget is er een profielsysteem. Als u kanaalplaten zoekt voor uw serre of aanbouw adviseren wij u onze mm polycarbonaat platen of de speciale zonwerende mm polycarbonaat platen met een zeer goede. Natuurlijk vindt u bij ons geschikte profielsystemen van kunststof en van aluminium en toebehoren zoals muuraansluitprofielen.

Maak uw eigen kunststof (terras)overkapping, veranda dak of serre met polycarbonaat of acrylaat van Perlaplast. Koop of Verkoop polycarbonaat op Marktplaats. De keuze van dakbedekking is een persoonlijke keuze. U kunt polycarbonaat dakplaten gebruiken, in een hitte werende of heldere uitvoering die het vrije uitzicht bevordert.


Kiest u liever voor de luxe en de transparantie van glas, dan bieden we naast het standaard veiligheidsglas ook zonwerend glas op uw serre - dak. Graag een offerte voor het vervangen van deze platen incl. Het dak van de serre bestaat uit aluminium profielen, waartussen polycarbonaat platen van 16mm dik bevestigd zijn. Ook zijn er twee kleine, elektrisch bedienbare, . In veel gevallen wordt het dak van glas of kunststof gemaakt.


Glas laat wel veel licht door, maar is daarentegen wel breekbaar. Deze platen zijn zowel mat als doorzichtig te verkrijgen. Kunststofplaten kunnen meer hebben en zijn flexibeler. Wilt u graag een plekje waar u niet in de zon zit, dan zijn de matte platen . De sterkste polycarbonaat platen kg per vierkante meter mm dik in verschillende maten, de mm polycarbonaat platen bezorgen wij gratis. Om het dak netjes te kunnen repareren moeten alle de dakplaten vervangen worden maar daar gaat mijn verzekering niet mee accoord.


Wij hebben een serre van meter bij meter, Daarop liggen corbo platen die licht doorlaten.

Graag willen wij deze laten vervangen door andere platen, die ook met energieverbruik in de winter, en in de zomer zorgen dat onze serre niet te warm wordt. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten . Aan bestaande serres of terrasoverkappingen kunnen wij onderhoudswerk doen, zoals het vervangen van glasplaten, kunststofdakplaten en rubbers. Overig herstelwerk in overleg. Kan ik bij jullie ook terecht voor een mooie maatwerk kastenwand in de.


Dit is een har stevig en doorzichtig kunststof. De dakplaten blijven mooi en vieze vlekken zijn minder zichtbaar. Dit volledig geïsoleerd dak is uitermate geschikte indien je nu kiest voor een terrasoverkapping en dit in een later stadium wilt opwaarderen naar een volwaardig geïsoleerde serre.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts