woensdag 14 mei 2014

Graveren prijs

Al onze prijzen zijn inclusief graveren ! Uiteraard kunnen wij al uw sportprijzen laten graveren ! Indien u een product bij ons besteld dan dient u bij de opties aan te geven of deze al dan niet . Om je sieraad een persoonlijke touch te geven kun je ervoor kiezen om het te laten graveren. Doordat Lucardi filialen heeft, zit er altijd een winkel bij jou in de buurt die je.

Het kost €om een sieraad of horloge te laten graveren bij Lucardi. Deze prijs is per gravure, ongeacht het aantal tekens. Je hebt de prijs van de ring, daarnaast moet je zelf de verzendkosten betalen naar de fabriek waar het gegraveerd wordt en ook moet je per letter betalen wat je wilt laten graveren. Vond het een beetje onzin om zoveel bij te betalen.


Ze lacht de wereld uit en danst haar twijfels weg. Kunststof, aluminium en messing platen kunnen wij in verschillende maten voor u maken. Bij kunststof kunt u kiezen uit verschillende kleuren met een standaard . In principe kan je in een ring alles laten graveren , een datum, een naam, een troetelwoordje.

Kunnen wij bij Choice juwelen ringen laten vergroten of verkleinen ? Ja, de meeste van onze ringen zijn in echt zilver van de zuiverste kwaliteit en kunnen dus vergroot of verkleind worden. Voor de ringen die bij ons gekocht . Wilt u meer weten over Wat kost een grafsteen graveren ? Tegen meerprijs is het mogelijk om uw eigen logo in het bord te laten graveren , prijs is afhankelijk van het logo. Het graveren van een bestaand logo is € 200. Ook voor het lasergraveren van een prijs heeft H. Sportprijzen alles in huis. Kies uit de verschillende opties en geef uw wensen direct door.


Manchetknopen graveren doen wij al vanaf paar. Veel verschillende graveermogelijkheden beschikbaar. We leveren snel, tegen een scherpe prijs en altijd van perfecte kwaliteit. Vakkundig gemaakt en met een 1 tevredenheidsgarantie. Leuke teksten en ideeen nodig?


Dat is natuurlijk de meest gestelde vraag. We willen het uniek maken van producten zo toegankelijk mogelijk maken.

Daarom kun je bij ons producten laten personaliseren zonder opstartkosten, prijs per letter of tijd. Graveren is bij ons GRATIS. Indien u kiest voor bv een serie bekers (bv 1ste tot en met de 6de prijs ), dan zullen wij de tekstregels natuurlijk aanpassen aan de prijs. Indien u bv aangeeft dat op de eerste tekstregel moet komen te staan “1ste prijs ”, dan zullen wij op de tweede prijs natuurlijk de tekst “2de prijs ” graveren. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de prijzen die van toepassing zijn op het lasergraveren van metaal (RVS) en niet-metalen.


Losse plaatjes voor sportprijzen e. Alles op voorraad en volgende werkdag aan huis geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts