dinsdag 13 mei 2014

Bank met ottomaan

Een Ottomanbank is een halve hoekbank waarbij er aan zijde een armlegger mist en eindigt met een poef. Deze ottmanbank heeft een groot voordeel ten opzicht van een longchair bank want bij een longchair bank is het niet prettig zitten op de longchair als er bijvoorbeeld visite is. In tegenstelling tot de longchairbank . Hoekbank Fox is een echte prijstopper!


Tevens zitten de rug en zitkussens los zodat u deze gemakkelijk kunt opkloppen en onderling kunt wisselen.

Kosmos zits bank met ottomaan. De bank heeft zwarte pootjes. Kosmos eigentijdse hoekbank bekleed met de stof save. In diverse kleuren leverbaar. Met verstelbare armleuning.


Compleet zits bank met ottomaan. Categorieƫn: Banken, , Zitmeubelen. Dante 5-zits bank met ottomaan.

Andes 2-zits bank met ottomaan. Beach 5-zits bank met ottomaan. U heeft nog niet eerder producten bekeken. Voor een groot aanbod van diverse soort banken moet je bij Van der Vliet zijn. Daarom selecteert Van der Vliet Wonen samen met Feelings collectie alleen banken die van de beste fabrikanten vandaan komen.


Nooit wordt er een bank. Coast bank 3-zits met ottomaan. Toch is er een heel groot verschil tussen beide typen hoekbanken. Waar men bij een loungebank vaak niet de keuze . Openingstijden deze week . Stel, je bent op zoek naar een nieuwe bank , heb je dan al eens aan een hoekbank gedacht? Bovendien is een hoek een heerlijk plekje om lekker in te relaxen.


Een hoekbank creĆ«ert extra zitplaatsen in je woonkamer. Met de uitgebreide collectie . Santino 2-zits bank met ottomaan. Het ruggedeelte en de zitdiepte zijn verstelbaar.

Malta 5-zits bank met ottomaan bekleed met de stof bering, in diverse kleuren leverbaar. Leverbaar in diverse opstellingen en stoffen. Ook als hoekbank leverbaar. Bekleed met de stof Kiss. Koppel de ottomane aan een tweezits of driezitsbank en je hebt al snel een heerlijke stoffen of leren hoekbank.


Alle onderdelenen banken in deze collectie kunnen zowel met stof . Verkrijgbaar in diverse opstellingen. Kies uw uitvoering voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts