donderdag 15 mei 2014

Rubberstrip trap

Al meer dan jaar een super sterk kwaliteits- product, voor jaren plezier en geschikt voor alle soorten trappen. Stair Care al voor 3EUR. Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap. Geschikt voor traptrede, vloeren en meer. Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes.


De antislip trapprofielen van Rubbermagazijn zijn speciaal ontwikkelt om trappen veiliger te maken.

In deze categorie vind u trapneuzen en infraisprofielen - Gratis Bezorgd. Montage van antislip strips op de trap. Wat is een antislip profiel en hoe wordt een antislip trap strip aangebracht?


Uitglijden door gladde traptreden is één van de belangrijkste oorzaken van ongevallen in het trappenhuis. Een onbehandelde of geschilderde trap is spiegelglad. Een antislipstrip op de trap is de oplossing!


De strips hebben een T- profiel en zijn aan de bovenzijde 12mm breed. Antislip rubber trap strip zelfklevend.

Met deze zelfklevende antislip strip maak je eenvoudig je gladde traptreden weer veilig. Of nog erger, ben je al eens gevallen. De zelfklevende antislip plakstrip is van een zeer goede kwaliteit en geeft een optimale veiligheid. Het zit op een rol van meter, wat voldoende is voor één trap.


De breedte van de strip tape zo. Vind strip trap op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bijvoorbeeld traptredematten of antislip strips voor de trap , antislip vloertegels of stickers voor de badkamer.


Knip de antislip strip op maat en plak hem vast met behulp van de zelfklevende strook. Als de treden van de trap in lengte van elkaar verschillen, dan moet je deze berekening voor iedere trede maken. De zwarte anti-slip tape is onderdeel van JéWé traprenovatie. Een rol tape is meter lang en 25mm breed. Verwijder dan het afdekpapier van de achterkant van de tape en druk de tape c. Specialist in trapstrips van RVS.


Meer luxe dan een rubber trapstrip op de trap ? RVS trapstrips maken uw traptreden antislip en ogen zeer fraai. Zelfklevende antislipstrip. Op zoek naar een perfecte profiel voor uw trap ?

Ook voor Uw vloer heb wij geschikte profilen in onze aanbod Aluminium trapprofielen met rubberstrip. Er zit een rubberstrip in het trapprofiel dat er voor zorgt dat dit trapprofiel ook nog een anti slip werking . Ik ben onze trap aan het opknappen en nu moeten de rubberen anti-slip profielen vervangen worden. Wie weet waar deze rubberen anti slip strips te koop zijn? Wenst u meer uitstraling dan een rubber strip ? Met roestvrijstalen trapstrips kiest u voor luxe en veiligheid op de trap.


Witte Anti Slip Tape is eenvoudig op de traptreden aan te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts