woensdag 28 mei 2014

Parketvloer schuren limburg

Jazeker, parket kan geschuurd worden! Parket Company is gevestigs in Baexem ( Limburg ) maar levert diensten door heel Nederland. Met onze vakkundige mensen en professionele apparatuur verdwijnen de beschadigingen , zoals krasjes en deukjes als sneeuw voor de zon! Parket is een veel gebruikte vloerbedekking, die vele jaren meegaat en in diverse interieuren past.


Houten parketvloer renoveren Limburg.

Je huis is sneller te verkopen met een zo goed als nieuwe houten vloer. Er komt ooit een tijd dat je je houten vloeren op gaat knappen. Schuren : De vloer wordt drie fasen geschuur met een professionele parket schuur machine.


Dit is nagenoeg stofvrij. Vrijblijvend advies bij u thuis! Eigen parketteurs in dienst!


Voor het schuren van uw parketvloeren kunt u terecht bij de ervaren vakmensen van Braam Parket in Parkstad Limburg.

Wat dit inhoud kan u hier ontdekken. Wij zijn werkzaam in Provincie Noord Brabant en Limburg. Vanaf €1- per mkunnen wij uw parket schuren en behandelen met olie, lak of hardwax.


Bel ons nu voor een afspraak. Wij komen vrijblijvend bij u langs op locatie om de parketvloer te inspecteren en geven u een vakkundig advies over de . Vergelijk bedrijven in de regio Limburg AR Parket , Eurorent Verhuurbedrijf, Fremozia Parket ,. Ambachtelijke parketvloeren , professioneel gelegd. In vele honderden woningen in Limburg en de grensstreek liggen prachtige houten vloeren, gelegd door de ambachtelijke parketteurs van Pegasus Parket. Kijk ook eens op facebook voor de laatste opdrachten etc. Wij schuren uw parketvloer zonder stof achter te laten in uw woning.


De website van bloemen parket. Heeft uw parket krassen of deukjes? Zijn er kleurverschillen ontstaan door zonlicht?


Of wilt u gewoon iets anders met uw houten vloer ? Uw parket laten schuren door Parketmeester is dan de oplossing.

Als wij klaar zijn met uw vloer, ziet deze er weer als nieuw uit en kunt u er weer jaren van genieten. Wij verkopen en plaatsen nieuwe parketvloeren , schuren , renoveren uw parket en werken deze af volgens uw wensen. Wij staan voor kwaliteit, eerlijke prijzen en een vlekkeloze afwerking. Als u wil plaatsen of renoveren wij ook parket die niet bij ons is aangekocht.


Wij werken in heel de provincies Antwerpen, Limburg en . Geen probleem, wij geven uw vloer weer de uitstraling als op de dag dat deze gelegd werd. Het dagelijks onderhoud van uw parketvloer bestaat veelal uit stofzuigen en dweilen. Hiermee kunt u de levensduur . Zekerheid is voor ons zeer belangrijk, we dekken graag alle risico's af. Parketvloer schuren in Maastricht Limburg. Zo zijn wij aangesloten bij het CBW en kunnen u uitstekende garantie bieden.


Niet alleen voor het produceren of leveren van uw vloer zijn wij uw partner. Een mooie vloer wilt u natuurlijk ook mooi houden. Onderhou reparatie en schuren van uw vloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts