woensdag 7 mei 2014

Screen binnenzijde raam

De Brustor indoor screen met staalkabelgeleiding is een screen waar de roestvrij stalen onderlijst langs een staalkabel geleid wordt zodat er geen screen geleiders geplaatst hoeven te worden aan de zijkanten van het screen doek Indoor screen zoals de naam het al zegt is een screen voor aan de binnenzijde. Dit wil zeggen dat we roostering boven de ramen gaan hebben. Wat we ook willen zijn screens , die moeten fungeren als verduistering om te kunnen slapen.


We gaan hoevestijl bouwen en willen . Een andere optie zijn rolluiken.

Rolluiken zijn vergelijkbaar met screens. Een belangrijk verschil is dat. Met een screen houd je het grootste gedeelte van de zonnestralen tegen voordat deze het raamoppervlak kunnen bereiken. Het glas wordt hierdoor minder warm en afhankelijk van het doek behoud je toch een doorkijk naar buiten.


Screens kunnen volledig op maat worden gemaakt en zijn breed toepasbaar. Schermt u uw privéleven liefst af voor al té nieuwsgierige buren? Dan zijn screens – binnen of buiten uw raam – de perfecte oplossing.

Van Der Bauwhede helpt u bij uw keuze en zorgt voor een vlotte installatie. Grote keuze screendoeken en verduisteringsscreens. Bij Buerman vindt u een uitgebreid gamma screens , screendoeken en verduisteringsscreens. En dat van topmerken als Renson. Zijn uw ramen van hout, aluminium of pvc, groot of klein?


Bij ons vindt u zeker screens die perfect aansluiten bij de stijl van uw woning. Solar Screen geeft de ramen uitstekende zon- en warmtewerende eigenschappen. Zonwerende Solarscreen zorgen ook voor uw privacy. Overdag belemmert de film inkijk in kantoren en gebouwen.


Een standaard screen is beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs. PVC, aluminium… ophangrail (x mm) van geëxtrudeerd aluminium, geanodiseer in natuurkleur en wit of. Oprolbaar gordijn in een bergingskast gemonteerd aan de binnenkant voor het raam.


Een oostelijk of westelijk raam vraagt daarom een andere zonwering dan een raam op het zuiden. Bij ramen op het zuiden tot zuidoosten kan een luifel de beste oplossing zijn. Voor ramen naar het zuidwesten en westen kies je beter voor screens of aluminium lamellen.

Ook ideaal voor het zuidwesten en westen zijn . Een reflecterende coating zorgt ervoor dat de straling en dus de warmte van de zon gereflecteerd wordt. Ook de openingsfactor en transmissiefactor van het doek spelen een rol. De openingsfactor bepaalt het doorzicht, de transmissiefactor hoeveel zonlicht er wordt doorgelaten. Zo heb je verduisterende screendoeken met transmissiefactor 0. Die vind je vooral bij ramen voor slaapkamers.


In samenwerking met Brustor kunnen we een compleet assortiment screens aanbieden in verschillende formaten en afwerkingen. Screens zijn zowel aan de binnenkant- als aan de buitenkant van de ramen mogelijk, verticaal en horizontaal. Daarnaast bestaan ze extra stormvast naargelang de beschutting.


Een screen is hgelaas niet te vergelijken met een . Als binnenzonwering kan je kiezen uit screens , rol-, vouw-, paneel- of gewone gordijnen in een zware stof en lamellen. De zonnewarmte wordt tegengehouden en er komt toch . De beste binnen zonwering zijn dus witte houten shutters of verduisterende duettes met witte zonwerende laag. Witte shutters en de verduisterende duettes nemen door hun kleur en materiaal zo min mogelijk warmte op, kunnen de warmte die opgebouwd wordt tussen het raam en . Verano verduisterende screens Verano Verduisterend screen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts