woensdag 7 mei 2014

Ruimte geluidsdicht maken

Een geluidsdichte kamer maken. Als je behoefte hebt aan stilte of als je je eigen opnamestudio of muziekruimte wilt maken zul je de ruimte die je wilt gaan gebruiken geluiddicht moeten maken. Lees verder voor nuttig advies over hoe je een.


We gaan in mijn kamer een nieuwe kamer bouwen waar ik mijn 2e bureau (voor mijn pc) neerzet en die kamer gaan we dan geluidsdicht maken ! Maar, ik weet niet welke dingen ik precies nodig heb, volgens mij moeten die foamplaten wel helpen, maar dat weet ik niet echt.

Ja, ik heb al research gedaan, . Meer resultaten van gathering. Hoe deur minder geluiddoorlatend maken? Wij zoeken een oplossing om de deur tussen onze wachtzaal en consultatieruimte minder geluidsdoorlatend te maken. De bestaande deur is een klassieke deur, waarbij ook de afdichting nog niet optimaal is.


Ik zocht al wat op het internet, en begrijp dat we zowel de deur als de afdichting kunnen . Mijn huis is zeer gehorig en daarom wil ik een muur isoleren.

Dit is de scheidingsmuur tussen mij en mijn buren en je hoort alles er doorheen. Hoe kun je een muur geluidsdicht maken of isoleren zonder die af te breken? Ik verhuis binnenkort naar de. Enige wat je kan doen is een zwevende wand maken. Eerste wat je aan moet pakken:.


Bijvoorbeeld door de ruimte langs verwarmingsbuizen of door de leidingen van de stopcontacten. Of de muur is boven het . Hallo, Ik wist niet precies waar ik deze discussie bij moest zetten dus heb ik hem hierbij gezet. Ik heb een vraag over hoe ik ons repetitiehok geluidsdicht kan maken (in ieder geval meer geluidsdicht dan die nu is).


Het repetitiehok is helemaal van hout en er staan ramen in. Dus als iemand tips heeft, zou ik . Opdracht: maken van een geluidsdichte ruimte voor musicus. Maar van deze mogelijkheden kunnen we wel lenen en er zelf een aanpassing op maken. Waar je op moet letten zijn twee dingen: contact geluid en luchtgeluid.


Luchtgeluid kun je tegen gaan dooe afdeodne ruimte in de wan en materialen met verschillende eigenschappen toe te passen in de wand . Aangezien ik veel last heb van mijn huisgenoten die praten en zelfs snurken, gaat dus om gelui ben ik op zoek naar opties om mijn kamer een beetje meer geluidsdicht te maken.

Ik zat te denken om een valdorpel onder de deur te plaatsen en geluidsisolatieplaten te kopen om die op de deur te plakken. De eenvoudigste manier om een ruimte met GOEDE acoustische isolatie maken vereist de constructie van een kooi, bijvoorbeeld in hout, met acoustische isolatiematerialen. Deze kooi moet op een laag worden gebouwd die niet geluidsoverdragend is. Daarvoor wordt dikwijls een rubberlaag gebruikt . Ruimte geluidsdicht maken - Zilenz Vragen Forum - Forum Akoestiek. Gratis verzending bij Zilenz.


Natuurlijk is het eerste wat je kunt doen om overlast in te perken het maken van goede afspraken. Spreek met je huisgenoten en. Let op lekken bij deuren en ramen, deze kan je niet zo makkelijk isoleren. Als je het helemaal mooi wil doen zorg je dat je kamer zweeft en op geen enkele manier contact maakt met de rest van de woning, en de ruimte tussen de kamers vacuüm zuigen. Geluidsdicht maken is dus een dure aangelegenheid . Cellogeluid isoleren is geen.


Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze isolatiespecialisten u aan kosten berekenen. Wanneer je er een bij mij bestelt . Zelf drum ik, en geloof me maar welke isolatie ook, in een niet vrijstaand woonhuis, of kamer, of wat dan ook, je zal het nooit geluidsdicht krijgen. Koop gewoon een paar draadloze . De kunst is om thuis de ideale ruimte te creëren met de beste geluidsisolatie zodat jij naar hartenlust kunt opnemen en je buren blij met je blijven.


Maak de huidige kamer leeg om ruimte te maken voor je instrumenten. Het beste is een ruimte in een ruimte te bouwen en er voor te zorgen dat de ruimte die je bouwd zo minmogelijk contact heeft met de ruimte waarin je het bouwt. Ondanks dat hiermee wel wat geluid gedempt kan worden, zal dit nooit een optimaal resultaat opleveren. Ook zal bij het isoleren op deze manier een groot deel van de akoestiek verloren .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts