woensdag 7 mei 2014

Brillenwinkel houten

Bij ons kiest u uit het meest gevarieerde assortiment brillen , zonnebrillen, lenzen en leesbrillen. Ik heb passie voor mooie brillen. Daarom zoek ik de beste monturen van over de hele wereld.


Bijzondere monturen met liefde en vakmanschap gemaakt, met een perfecte pasvorm, en een lijnvoering die het mooiste in je gezicht naar voren haalt. Soms sober, soms extravagant, maar altijd met karakter. Bezoek uw Hans Anders opticien in Houten.

Hans Anders heeft diverse vestigingen waar je terecht kunt voor een uitgebreid assortiment en deskundig advies. In alle winkels kun je een oogmeting laten doen word je uitgebreid geadviseerd bij het zoeken naar een nieuwe bril. Maar ook als je op zoek bent naar . Over uitdaging gesproken: van een houten bureau naar een houten bril, is dat geen grote stap?


Bij Brocks Brillen in Zundert paste ik een kunststof montuur dat er uit zag als hout. om direct gebruik te maken van de diverse diensten van . Bij Optiek Collette heeft u een erg ruime keuze als u fan bent van bijzondere monturen. Wat denkt u bijvoorbeeld van de houten brillen van Rolf Eyewear?

Optiekpunt te Roeselare, dé brilwinkel voor iedereen. Bij deze opticien vind je het grootste aanbod aan optische brillen , zonnebrillen en kinderbrillen. Het Limburgse merk heeft . Optiek van Hout in Uden staat voor goede kwaliteit op het gebied van brillen en lenzen.


Maak een afspraak voor een oogmeting of deskundig advies. Optiek Sonck : Dé brillenspecialist in Lokeren. Vincent Optiek in Houten. Een kleine, fijne boetiek met de.


Puur natuur en volledig met de hand gemaakte houten brillen. Voor zowel dames als heren, de absolute top. Oogstrelende brilmonturen van hout. Deze opvallende houten brillen zijn volledig uit hout vervaardigd. Tot in het allerkleinste detail.


Het bijzondere aan houten brillen is dat . Bekijk alle telefoonnummers, adresgegevens en beoordelingen van bedrijven. Nieuw in de collectie zijn de houten monturen van Woodone. Deze handgemaakte houten brillen komen rechtstreeks uit Italië.


Mooi zijn ook de monturen van Activist Eyewear maar ze zijn vooral prettig in draagcomfort door de aparte veren (pootjes).

Uiteraard kunnen wij uw ogen professioneel meten. Ik ben een maand geleden begonnen en het gaat erg hard. Student Sebastiaan Smits stuitte in een Amerikaanse advertentie op houten en bamboe brilmonturen. Een paar weken later is hij een van de grootste verkopers in Nederland. Iris Brillen is een optiekzaak, welke in het hart van de winkelstraat, de Laanstraat, is gevestigd.


Wij zijn landelijk bekend om de uitgebreide keuze in collecties handgemaakte buffelhoorn en houten monturen. Ook vindt u bij ons een zeer exclusieve goudcollectie van o. Lotos, Weber, Alexanian en Cartier. Natuurelementen in de modewereld zijn niet meer weg te slepen!


Tegenwoordig staat duurzaamheid stipt op nummer één binnen een organisatie, maar wat is nou mooier om naast duurzaam te opereren. Houten , unieke brillen van Tree Spectacles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts